Ny nedtur for Arsenal: Må undvære stjerner mod Tottenham

Petr Cech har problemer med lysken, mens Laurent Koscielny døjer med læggen. Dermed bliver de to profiler ikke klar til rivalopgøret mod Tottenham på lørdag

Arsenal havde alle muligheder for at hale ind på de andre tophold, da Manchester City og Tottenham tabte deres respektive Premier League-kampe onsdag aften, mens Leicester kun formåede at få 2-2 hjemme mod West Bromwich.

Men Arsene Wengers mandskab dummede sig også på Emirates, da Swansea tog alle tre point med hjem fra London.

Og efter kampen var der endnu mere dårlig nyt til Arsenal-tilhængerne.

Holdet kommer nemlig til at stille op i en svækket opstilling, når de lørdag spiller en afgørende kamp mod ærkerivalen Tottenham i Premier League.

Se også: Eriksen og titel-bejlere snubler: Schmeichels store tv-aften

Defensivt kommer Arsenal til at mangle målmand Petr Cech og forsvarskrumtappen Laurent Koscielny, fortæller manager Arsène Wenger efter onsdagens 1-2-nederlag til Swansea.

- Han (Petr Cech, red.) kommer ikke til at spille lørdag. Det er et muskelproblem. Jeg ved ikke, hvor længe han skal sidde ude, siger Wenger om førstevalget i målet.

- Han havde et mindre problem med lysken før kampen, og jeg tror, at han havde lidt ondt her til aften, lyder det fra Wenger ifølge Reuters.

Laurent Koscielny var modsat Cech ikke med i Swansea-kampen, hvor han sad ude med en skade, som også holder ham ude af lørdagens London-brag.

- Han har et problem med læggen. Han spiller ikke lørdag, siger Wenger ifølge Reuters om den franske forsvarsspiller.

Arsenal ligger på tredjepladsen i Premier League med 51 point. Tottenham er placeret som nummer to med 54 point - tre færre end sæsonens helt store overraskelse, Leicester, på førstepladsen.

TV: Rivalerne Tottenham snublede også og tabte vitale point. Se målene fra nederlaget mod West Ham:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere