Ny Premier League-bomber? Dansker rygtes til Swansea

Lasse Vibe ser ikke ud til at forlade IFK Göteborg denne vinter, men til sommer er Swansea angiveligt klar til at hente danskeren

Lasse Vibe sættes nu i forbindelse med et sommerskifte til Swansea. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Vibe sættes nu i forbindelse med et sommerskifte til Swansea. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Swansea har i vinterens transfervindue sagt farvel til deres ivorianske målkonge, Wilfried Bony, som er flyttet til Manchester City for omkring 280 millioner kroner.

Waliserne nåede dog ikke at hente nogen erstatning for angriberen, men formåede til gengæld at holde på franske Bafetimbi Gomis.

Der er dog fortsat tvivl om, hvorvidt den tidligere Lyon-angriber forlader Liberty Stadium til sommer, og derfor er Premier League-klubben begyndt at se sig for efter nye alternativer.

Skandinavien Lasse Vibe siger nej til million-kontrakt

Her er de, ifølge Daily Mirror, faldet over danske Lasse Vibe, som trods stor personlig succes ikke blev sendt af sted til en anden klub i Europa i dette transfervindue.

Ifølge flere rygter havde IFK Göteborg ellers modtaget et bud på 20 millioner kroner for sidste sæsons Allsvenskan-topscorer, men det var ikke nok. Derfor menes det, at Swansea vil hoste op med 25 millioner kroner for at sikre sig danskerens underskrift.

Skandinavien Lasse Vibe indrømmer: Det er meget hårdt

Selv kender Vibe dog intet til interessen og vil heller ikke forholde sig til eventuelle spekulationer.

- Det er ikke nemt. Jeg kan ikke styre eller påvirke, hvad folk skriver. Alt hvad der sker omkring mig, er ikke noget jeg har brug for at reagere på, eller forhold mig til, siger danskeren til Expressen Göteborg.

Den 27-årige angriber, der var på kontrakt i SønderjyskE, før han drog til det svenske, står noteret for 6 landskampe med en enkelt scoring til følge.

0 kommentarer
Vis kommentarer