Ny storklub hylder Eriksen: - Han er meget vigtig

Chelsea-træner Maurizio Sarri er seneste medlem af koret, der hylder Christian Eriksen

Følg Fodbold
Følg Premier League

Christian Eriksen er et brandvarmt navn ude i fodbold-Europa.

Tottenham-stjernen er i gang med det næstsidste år af sin kontrakt med London-klubben, og det har sat gang i rygtestrømmen om danskerens fremtid.

Storklubber på stribe - senest Real Madrid og Juventus - meldes at lure på Eriksen, og nu melder også Chelseas italienske træner, Maurizio Sarri, sig i koret, der lovpriser den danske landsholdsspiller.

Fredag var der pressemøde i Chelsea forud for lørdagens lokalderby mod Eriksen og Tottenham på Wembley, og her svømmede Sarri over at rosende ord til modstandernes playmaker, da han blev spurgt, hvilken Tottenham-spiller han helst ville have, hvis der var frit valg.

Og i modsætning til sin forgænger og landsmand, Antonio Conte, der i sin tid nævne Harry Kane som den spiller, han helst ville købe, pegede Sarri på Eriksen.

- Selvfølgelig er Harry Kane den bedste engelske angriber i øjeblikket. En meget vigtig spiller. Men jeg er nødt til at nævne et andet navn, lød det fra den tidligere Napoli-træner.

- Jeg kan rigtig godt lide Eriksen. Han er en meget intelligent spiller og en meget teknisk spiller. Han er i stand til at spille på midten, og samtidig score otte eller ni mål per sæson. Jeg synes, han er en meget vigtig spiller, roser Maurizio Sarri, der da også har god grund til at frygte danskeren, der flere gange har scoret mod Chelsea.

Han afviste dog at lure på Christian Eriksen på grund af den aktuelle kontraktsituation.

- Nej, nej, nej. Jeg kan virkelig godt lide ham, men jeg vil ikke tale om, at en Tottenham-spiller er på markedet. Jeg besvarede et spørgsmål, bedyrede Sarri.

Senest slog Christian Eriksen til, da Spurs i april hentede den første sejr på Stamford Bridge i 28 år. Her blev ærkerivalerne besejret 3-1.

Nu taler Tottenham om Eriksens kontrakt

Madrid-medie: Derfor passer Eriksen til Real

Smider Eriksen på forsiden: Juventus holder skarpt øje

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind