Ny udvikling: Afslører Eriksen det hele her?

Christian Eriksen ser frem til Champions League-aftener med Tottenham - klubben har intet hørt fra danskerens agent Martin Schoots om fremtiden

Vil Christian Eriksen stadig være at finde i Tottenham, når det europæiske transfervindue smækker i? Allan Olsen analyserer. Producer: Kristian Hansen

Antoine Griezmann og Barcelona skal blandt andet møde Thomas Delaney og Dortmund. Foto: Ritzau Scanpix. Champions League - 29. aug. 2019 - kl. 19:30 Vild CL-lodtrækning: Dødens gruppe og danskerbrag!

Bliver Christian Eriksen i Tottenham eller skifter han til Real Madrid eller eventuelt Juventus inden den europæiske transferdeadline om lidt mere end tre døgn?

Det er det store spørgsmål i danske medier i de kommende dage frem til natten mellem mandag 2.september  og tirsdag 3. september, hvor det ikke længere er muligt at skifte klub i denne omgang.

Og nu antyder Eriksen muligvis lidt af svaret i en såkaldt story på sin Instagram-profil.

Efter torsdagens lodtrækning til Champions League-gruppespillet har danskeren således smidt et foto af Tottenhams Champions League-gruppe på sin profil med teksten 'Champions League-nights' og ledsaget af tre gange ild, der indikerer, at det bliver fedt med disse europæiske aftener med gang i den.

Eriksen har også smidt hashtagget #coys, der står for 'Come on you Spurs' på opslaget.

På Twitter har flere fans bemærket opslaget og diskuterer, om det skal tolkes som, at Eriksen bliver i klubben.

Hvad skal man lægge i Eriksens seneste Instagram-story?

Også den belgiske forsvarer Toby Alderweireld, der ligesom Eriksen har kontraktudløb i sommeren 2020, har lagt foto op af lodtrækningen, så her tolkes det også som, at han bliver.

Hvis Eriksen bliver i Tottenham efter mandag, så betyder det dog ikke automatisk, at han forlænger med London-klubben.

Tidligere på ugen - nærmere bestemt i onsdags - lød det nemlig, at der var kold luft mellem Eriksen-lejren og Tottenham.

I Tottenham ved man således intet om, hvad den 27-årige danskers fremtid byder på. Det skrev The Guardian.

Klubbens ejer, Daniel Levy, har angiveligt ikke været på talefod med Eriksens agent, Martin Schoots, i et stykke tid efterhånden.

Og med kontraktudløb efter denne sæson, så var det ikke noget, der satte en dæmper på rygterne om et skifte væk fra klubben.

Se også: Eriksen forbigået i Tottenham-fiasko

Situationen omkring Christian Eriksen er meget usikker. Danskeren har startet på bænken flere gange end på banen denne sæson. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Situationen omkring Christian Eriksen er meget usikker. Danskeren har startet på bænken flere gange end på banen denne sæson. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Manageren og formanden har forskellige ønsker for Christian Eriksen, men efter torsdagens møde er de enige om et kompromis. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Premier League - 24. aug. 2019 - kl. 14:17 Indgår kompromis: Holder møde om Eriksen

Hvis han ikke bliver solgt i dette transfervindue, og klubben ikke kan forlænge med ham, kan han således blive hentet ganske gratis for interesserede klubber.

Derfor er det naturligvis i Spurs' interesse at forlænge, men den mangelfulde kommunikation er en kæp i hjulet for klubben.

Ifølge The Guardian er forholdet mellem Eriksen-lejren og klubbens ledelse på et lavpunkt.

Uvisheden er heller ikke ligefrem gavnlig for Tottenham-træner Mauricio Pocchetino.

Eriksen er startet inde i blot en enkelt kamp denne sæson for Tottenham.

Der gisnes naturligvis i, hvorvidt joker-rollen på mandskabet har haft noget at gøre med danskerens transfersaga.

Særligt den spanske topklub Real Madrid og den italienske ditto, Juventus, har været sat i forbindelse med Eriksen.

Christian Eriksen i aktion for Tottenham. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold - 28. aug. 2019 - kl. 14:29 Forkert beslutning: - Brug ham!

Jürgen Klopp er en af de managers, der vil have den tidligere transfer deadline tilbage i Premier League. Foto: Ben Stansall/Ritzau Scanpix Premier League - 27. aug. 2019 - kl. 08:46 Premier League-klubber slår i bordet: Kræver kæmpe ændring

Kasper Dolberg er snart fortid i Ajax. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW/Ritzau Scanpix Intl. fodbold - 29. aug. 2019 - kl. 11:04 Kritiserer Dolberg: Til Danmark om to år?

49 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere