Ny udvikling: Afslører Eriksen det hele her?

Christian Eriksen ser frem til Champions League-aftener med Tottenham - klubben har intet hørt fra danskerens agent Martin Schoots om fremtiden

Vil Christian Eriksen stadig være at finde i Tottenham, når det europæiske transfervindue smækker i? Allan Olsen analyserer. Producer: Kristian Hansen

Antoine Griezmann og Barcelona skal blandt andet møde Thomas Delaney og Dortmund. Foto: Ritzau Scanpix. Champions League Vild CL-lodtrækning: Dødens gruppe og danskerbrag!

Bliver Christian Eriksen i Tottenham eller skifter han til Real Madrid eller eventuelt Juventus inden den europæiske transferdeadline om lidt mere end tre døgn?

Det er det store spørgsmål i danske medier i de kommende dage frem til natten mellem mandag 2.september  og tirsdag 3. september, hvor det ikke længere er muligt at skifte klub i denne omgang.

Og nu antyder Eriksen muligvis lidt af svaret i en såkaldt story på sin Instagram-profil.

Efter torsdagens lodtrækning til Champions League-gruppespillet har danskeren således smidt et foto af Tottenhams Champions League-gruppe på sin profil med teksten 'Champions League-nights' og ledsaget af tre gange ild, der indikerer, at det bliver fedt med disse europæiske aftener med gang i den.

Eriksen har også smidt hashtagget #coys, der står for 'Come on you Spurs' på opslaget.

På Twitter har flere fans bemærket opslaget og diskuterer, om det skal tolkes som, at Eriksen bliver i klubben.

Hvad skal man lægge i Eriksens seneste Instagram-story?

Også den belgiske forsvarer Toby Alderweireld, der ligesom Eriksen har kontraktudløb i sommeren 2020, har lagt foto op af lodtrækningen, så her tolkes det også som, at han bliver.

Hvis Eriksen bliver i Tottenham efter mandag, så betyder det dog ikke automatisk, at han forlænger med London-klubben.

Tidligere på ugen - nærmere bestemt i onsdags - lød det nemlig, at der var kold luft mellem Eriksen-lejren og Tottenham.

I Tottenham ved man således intet om, hvad den 27-årige danskers fremtid byder på. Det skrev The Guardian.

Klubbens ejer, Daniel Levy, har angiveligt ikke været på talefod med Eriksens agent, Martin Schoots, i et stykke tid efterhånden.

Og med kontraktudløb efter denne sæson, så var det ikke noget, der satte en dæmper på rygterne om et skifte væk fra klubben.

Christian Eriksen fik sig en halv time i nedturen mod Newcastle. Foto: Daniel Leal-Olivas / Ritzau Scanpix. Premier League Eriksen forbigået i Tottenham-fiasko

Situationen omkring Christian Eriksen er meget usikker. Danskeren har startet på bænken flere gange end på banen denne sæson. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Situationen omkring Christian Eriksen er meget usikker. Danskeren har startet på bænken flere gange end på banen denne sæson. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Manageren og formanden har forskellige ønsker for Christian Eriksen, men efter torsdagens møde er de enige om et kompromis. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Premier League Indgår kompromis: Holder møde om Eriksen

Hvis han ikke bliver solgt i dette transfervindue, og klubben ikke kan forlænge med ham, kan han således blive hentet ganske gratis for interesserede klubber.

Derfor er det naturligvis i Spurs' interesse at forlænge, men den mangelfulde kommunikation er en kæp i hjulet for klubben.

Ifølge The Guardian er forholdet mellem Eriksen-lejren og klubbens ledelse på et lavpunkt.

Uvisheden er heller ikke ligefrem gavnlig for Tottenham-træner Mauricio Pocchetino.

Eriksen er startet inde i blot en enkelt kamp denne sæson for Tottenham.

Der gisnes naturligvis i, hvorvidt joker-rollen på mandskabet har haft noget at gøre med danskerens transfersaga.

Særligt den spanske topklub Real Madrid og den italienske ditto, Juventus, har været sat i forbindelse med Eriksen.

Christian Eriksen i aktion for Tottenham. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Forkert beslutning: - Brug ham!

Jürgen Klopp er en af de managers, der vil have den tidligere transfer deadline tilbage i Premier League. Foto: Ben Stansall/Ritzau Scanpix Premier League Premier League-klubber slår i bordet: Kræver kæmpe ændring

Kasper Dolberg er snart fortid i Ajax. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Kritiserer Dolberg: Til Danmark om to år?

49 kommentarer
Vis kommentarer