Ny United-spiller troede, det var en joke

Andy Kellett blev i går lejet ud fra Bolton til Manchester United, men til at begynde med troede den unge back, at hans træner lavede fis med ham

Senest har den 21-årige Andy Kellett spillet på et tre måneder langt låneophold i Plymouth Argyle i League Two, men i går blev han lejet ud til Manchester United. Det lyder som en besynderlig udvikling, og den unge venstreback havde da også svært ved at tro Bolton-manager Neil Lennon, da denne fortalte ham om planerne.

United-spiller præsenteret i Brasilien

- Han troede, jeg lavede fis med ham. Han var på vej til Plymouth. Vi sagde, han skulle ringe til sin far, og så ville vi fortælle det, og da det skete, tror jeg, det begyndte at gå op for ham, fortæller Lennon ifølge BBC.

Kellett har kun spillet én kamp for Bolton; det var i sidste uges 4-2-nederlag til Rotherham United, men det næste halve år får han lov til at bide skeer med nogle af de bedste spillere i England. Det er en stor mulighed.

- Nu skal han arbejde hårdt og lære. Det er en chance for ham, uanset hvad der sker, og jeg håber, han tager det til sig, siger Neil Lennon, der til gengæld får midtbanespilleren Saidy Janko på lån fra Manchester United.

Transfer-overblik: Så meget brugte Premier League-klubberne

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.