Nye managere overværede fesen forestilling

Carlo Ancelotti og Mikel Arteta så lørdag Everton og Arsenal spille 0-0, inden de overtager hvert deres hold

Everton og Arsenal fik et point hver ud af anstrengelserne lørdag på Goodison Park. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Everton og Arsenal fik et point hver ud af anstrengelserne lørdag på Goodison Park. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Køb adgang til at se lørdagens finale ved VM for klubhold mellem Liverpool og Flamengo lige her!

Evertons nye manager og Arsenals nye cheftræner kunne lørdag konstatere, at der er nok at gå i gang med på træningsbanen i begge klubber.

På Goodison Park spillede Everton og Arsenal således 0-0 i Premier League, i et opgør der understregede, at begge mandskaber kan få gavn af nyt input.

I 18 runder har begge hold hentet fem sejre, og Arsenal ligger på niendepladsen med 23 point, mens Everton er nummer 15 med 19 point.

Det mest interessante i forbindelse med kampen var derfor det, der foregik uden for banen.

På tribunen sad de to holds kommende chefer nemlig og kiggede på, efter at de to klubber i den seneste tid har fundet afløsere til at stå i spidsen for holdene.

Torsdag præsenterede Arsenal 37-årige Mikel Arteta som ny cheftræner, og Everton fulgte op lørdag inden kampen med at meddele, at rutinerede Carlo Ancelotti er ansat som ny manager.

Ganske trist
På udskiftningsbænken lørdag sad dog stadig Duncan Ferguson hos Everton og Fredrik Ljungberg hos Arsenal.

De to tog over efter fyringer i begge klubber og svang stadig taktstokkene lørdag, mens både Arteta og Ancelotti fra tilskuerpladserne kunne overvære den halvkedelige deler.

Momentvis havde opgøret gnist og tænding, men spillemæssigt savnede kampen kvalitet på begge hold.

Første halvleg var ganske trist, og det lignede to hold uden selvtillid, som mest af alt i baghovedet så ud til at fokusere på at undgå at tabe kampen.

Måtte tage VAR i brug
Efter pausen kom Arsenal-profilen Pierre-Emerick Aubameyang til en stor mulighed, men Everton-keeper Jordan Pickford fik afværget på stregen.

Arsenal var generelt bedre i indledningen på anden halvleg, end holdet var i de første 45 minutter, og efter en time var opgøret stadig helt åbent.

Everton formåede også at presse, og Dominic Calvert-Lewin afsluttede farligt i en situation, hvor der måtte VAR-bedømmelse til for at udelukke et straffespark.

Ingen formåede dog at score, og dermed kunne både Ancelotti og Arteta forlade stadion som tilskuere til en kamp, der understregede, at det er tid til at tage arbejdshandskerne på i begge klubber.

Foto: Tiziana FABI/AFP/Ritzau Scanpix Premier League Ancelotti ny chef i engelsk traditionsklub

Billund er første by, der får EM-festen på plads. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Jysk EM-fest på plads

Zlatan Ibrahimovic leder stadig efter en ny klub - og den kan meget vel blive engelsk. Foto: Ritzau Scanpix Everton Zlatan kan ende i chok-retur til Premier League

Nicolai Poulsen (til højre) har sammen med AGF haft et flot efterår. Foto: Jens Dresling. Sport og Spil Tre flotte priser til AGF - den rigtig grimme til Brøndby

Belgien stiller med et skræmmende landshold ved sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark blandt andet venter dem i Parken. Foto: Anton Vaganov/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stort EM-tjek: Skræmmende modstander venter på Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer