Nye rygter om Reus og Premier League

Der er tvivl om Theo Walcotts og Lukas Podolskis fremtid i Arsenal, og derfor er manager Arséne Wenger på udkig efter en ny spiller. Det skulle være Marco Reus ifølge Daily Telegraph

Marco Reus rygtes igen til Arsenal (Foto: AP)
Marco Reus rygtes igen til Arsenal (Foto: AP)

Arsenal er interesserede i at hente Dortmunds Marco Reus til London til sommer. Det skriver den engelske avis Daily Telegraph. Årsagen skulle være, at fremtiden er usikker for flere af klubbens offensive spillere.

Se også: Fodboldspillernes top-20: Så meget tjener de

Lukas Podolski er lige nu udlejet til Inter, og det er et åbent spørgsmål, om han fortsætter i Arsenal efter sommerferien. Derudover kan klubben også miste Theo Walcott, mens Joel Campbell, der er udlejet til Villarreal, ligeledes vil kræve førsteholdsfodbold.

Se også: Dortmund ånder lettet op: Reus slipper billigt

Det er her, Marco Reus kommer ind i billedet. Mister Arséne Wenger og Arsenal en eller flere af ovenstående spillere, er 25-årige Reus angiveligt udset som erstatningen. Dortmund-profilen kan spille både til højre, venstre og i midten af den offensivel del af midtbanen, ligesom kan han bruges i angrebet.

Det var ellers meningen, at Wenger primært skulle koncentrere sig om en ny centralt midtbanespiller og en midtspiller, men med de usikre fremtidsudsigter for flere af de offensive kræfter, har han altså udvidet sin horisont.

Se også: Bendtner skaber overskrifter i hele verden

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere