Officielt: City henter superstjerne for 600 mio.

En af sommerens største transfer-sagaer har fået en ende. Wolfsburg-stjernen Kevin de Bruyne skifter til Premier League-klubben Manchester City

De Bruyne nåede at tage et par selfies med Wolfsburg-fans fredag aften, da hans nu tidligere hold slog Schalke med 3-0. (Foto: AP)
De Bruyne nåede at tage et par selfies med Wolfsburg-fans fredag aften, da hans nu tidligere hold slog Schalke med 3-0. (Foto: AP)

Det kan godt være, at det var Bayern München, der suverænt vandt det tyske mesterskab for tredje sæson i træk, men det var Wolfsburgs offensivspiller Kevin de Bruyne, der meget fortjent blev valgt som Bundesligaens allerbedste spiller.

Derfor begyndte nogle af de store europæiske klubber at sværme om belgieren efter hans succes-sæson, men helt fra start var de stenrige Manchester City, der var mest ivrige efter at få fat i den 22-åriges spillers underskrift.

Se også: Sportsdirektør: De Bruyne skifter lørdag

Og efter længere tids spekulationer og forhandlinger med Wolfsburg er skiftet endelig blevet officielt.

De Bruyne skifter med øjeblikkelig virkning til City for en overgangssum, der ender op i nærheden af 550 millioner kroner, hvis man skal tro de engelske medier.

- Jeg ønsker at nå det højest mulige niveau som spiller, og det vigtigste for mig er, at jeg kan være tilfreds efter sæsonen og måske have vundet nogle titler, siger De Bruyne til Manchester Citys hjemmeside i forbindelse med skiftet.

Og City-manager Manuel Pellegrini er da også lykkelig for tilføjelsen til sin trup.

- Det kræver en helt speciel spiller for at kunne styrke vores trup, og jeg har ingen tvivl omkring, at Kevin er en af disse, lyder det fra Pellegrini

Belgieren har skrevet under på en seks-årig kontrakt med englænderne og har fået tildelt nummer 17.

32 kommentarer
Vis kommentarer