Officielt: Færdig i United

Marouane Fellaini er færdig i Manchester United og skifter til kinesisk fodbold, oplyser den engelske klub.

Transfervinduet sluttede flere steder ved midnat natten til fredag, men flere handler bliver typisk offentliggjort i dagene efter af klubberne.

Således meddelte Manchester United fredag, at den belgiske spiller Marouane Fellaini er skiftet fra den engelske klub til kinesisk fodbold.

Den 31-årige belgiske landsholdsspiller skifter på en permanent transfer til klubben Shandong Luneng Taishan FC.

- Alle i United takker Marouane for hans indsats og ønsker ham alt det bedste i fremtiden i forbindelse med hans skifte til Shandong Luneng Taishan FC i Kina, skriver United i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

Marouane Fellaini kom til Manchester United fra Everton i august i 2013, og han opnåede 177 kampe for United og scorede i alt 22 mål.

Fellaini forlængede i fjor sin kontrakt med United frem til 2020, men han har blot været på banen i en enkelt ligakamp som indskiftet spiller under manager Ole Gunnar Solskjær.

Han skiftede i 2008 fra Standard Liege til Everton.

Cykling - Hun stod med rumpen i en udfordrende positur

Vonn må nøjes med den røde løber i fremtiden. De store konkurrencer er et afsluttet kapitel. Foto: Splash Skisport Skidronning i hjerteskærende karriere-exit

Frank Strandli ejer i dag blandt andet et pizzaria. Foto: GRIMPOSTEN.NO Sport og Spil Tog Superligaen med storm i guldsæson: I dag er han pizzakonge

0 kommentarer
Vis kommentarer