Officielt: Lindegaard gør chok-comeback i Premier League

Den danske keeper har skrevet kontrakt med Burnley for resten af sæsonen

Det var nok de færreste, der havde regnet med at se Anders Lindegaard i Premier League igen efter det mislykkede ophold i West Bromwich Albion, der fulgte efter en blandet tid i storklubben Manchester United.

Men nu er det officielt: Anders Lindegaard skal resten af sæsonen tørne ud for Burnley, oplyser klubben på deres hjemmeside.

Den engelske klub har været nødt til at reagere på en længerevarende skade til den normale førstemålmand, Tom Heaton, og valget er altså faldet på den danske målmand.

Lindegaard er ikke overraskende tilfreds med kontrakten, som han har sikret sig efter en uges tid i klubben.

- Jeg har haft en god uge her og fået et godt indtryk af hele klubben og alle menneskene. Det er ikke svært at passe godt ind her, siger han til Burnleys hjemmeside.

Burnley har fået en fin sæsonstart med udesejr over Chelsea og uafgjort på udebane mod både Tottenham og Liverpool. Anders Lindegaard er da også godt klar over, at han ikke er selvskrevet til pladsen mellem stængerne, hvor Nick Pope indtil videre har overtaget fra skadede Tom Heaton.

- Jeg er her for at skærpe konkurrencen mellem målmændene, og så må vi se, hvad der sker. Jeg er i fysisk god form og jeg vil stadig spille. Jeg kommer med en masse entusiasme, lyder det videre.

Tredje danske målmand i Premier League
Anders Lindegaard, der får nummer 22 i Burnley, bliver dermed den tredje danske målmand i Premier League, hvor Kasper Schmeichel og Jonas Lössl i forvejen vogter buret hos henholdsvis Leicester og Huddersfield. Og Lindegaards første opgave for Burnley kan rent faktisk blive mod Huddersfields danskerkoloni, når de to hold mødes lørdag eftermiddag i Burnley.

Den tidligere OB-målmand nåede 29 Premier League-kampe for Manchester United i de godt fem år, han var på kontrakt i klubben.

Efter sit mislykkede ophold i West Bromwich har Anders Lindegaard brugt halvandet år i Preston i den næstbedste engelske række.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Anders Lindegaards agent, Michael Steensgaard, men han har endnu ikke været til at træffe.

Eriksen og Tottenham skal møde London-rivaler i pokalen

Andreas Christensen og Chelsea knuser Bendtners gamle klub

Mølby: Derfor blev Frank de Boer fyret