Officielt: West Bromwich henter United-forsvarer

Jonny Evans er kommet i overskud i Manchester United og tager nu turen til West Bromwich Albion, hvor han igen kommer til at spille med folk som Darren Fletcher

Af sted med dig: Nu bliver Wayne Rooney og Jonny Evans modstandere. (Foto: AP)
Af sted med dig: Nu bliver Wayne Rooney og Jonny Evans modstandere. (Foto: AP)

Efter 198 kampe for Manchester United skifter Jonny Evans til West Bromwich. Det har længe været en del af rygtestrømmen i de engelske medier, men nu er handlen altså gået igennem.

Det bekræfter West Bromwich lørdag aften.

West Brom-manager Tony Pulis er ikke overraskende stolt af sit nye indkøb.

Se også: Tottenham taber point efter chanceorgie

Se også: Tottenham taber point efter chanceorgie - Det er en stor signing for denne klub. Jonny (Evans red.) tilfører en masse erfaring, og han vil være en stor spiller for os. Han er en spiller, som jeg har fulgt i noget tid, og vi er glade for at have fået ham med ombord, siger Pulis.

Det bliver desuden også til en genforening for Jonny Evans med Darren Fletcher, James Chester og Ben Foster, som han kender fra deres tid i Manchester United, mens han kommer til at spille med landsmændene Chris Brunt og Gareth McAuley fra Nordirland.

Se også: Kæmpe sensation: Chelsea taber til London-rivaler

Nu glæder han sig bare til at komme i gang i den nye klub.

- Jeg håber på, at klubben kan komme højere op i ligaen. Det er en ny og frisk start for mig. En jeg ser frem til. Jeg kender allerede nogle af spillerne, og har talt med dem, og de har anbefalet mig klubben, siger Evans.

Evans slutter dermed i Manchester United efter otte år, som tilknyttet i klubben. Dog havde han også udlån til Antwerpen og Sunderland tidligt i karrieren.

Se også: Avis: Nu smutter De Gea - måske

 

Her får WBA-spiller en syngende lussing: Se også: Avis: Nu smutter De Gea - måske
 

0 kommentarer
Vis kommentarer