Okore fik point i vandkamp

Der var store mængder vand på banen, da Newcastle og Aston Villa spillede 1-1 i Premier League-bundkamp

Seriøst regnvejr i det nordengelske. (Foto: AP)
Seriøst regnvejr i det nordengelske. (Foto: AP)

Newcastle fortsætter stimen uden nederlag, så den nu er oppe på tre kampe, mens bundholdet Aston Villa med Jores Okore fik holdets andet point i december.

Det er konklusionen efter Premier Leagues bundkamp mellem Newcastle og Aston Villa lørdag aften, der endte 1-1.

En drivvåd bane gjorde det umuligt at spille ordentlig fodbold. Bolden blev ved med at hænge i græsset, og derfor benyttede begge hold sig flittigt af lange bolde.

Riyad Mahrez scorer for Leicester i lørdagens sejr. (Foto: AP) Premier League Schmeichel og co fortsætter: Cementerer førsteplads med sejr

Når bolden en sjælden gang blev spillet ved jorden, kunne tilfældighederne på skift agere både medspiller og modspiller.

Det ene point holder Newcastle over nedrykningsstregen, hvor holdet har tre point ned til Swansea på 18.-pladsen under stregen. Aston Villa derimod har ti point op til netop Newcastle og dermed en redning.

Jores Okore fik fuld spilletid i opgøret, og han var prisgivet ved kampens første mål. Han fulgte sin mand, men det kan man ikke sige om den holdkammerat, der havde til opgave at følge med Newcastle-anfører Fabricio Coloccini efter et hjørnespark.

Hjørnesparket blev slået fladt ind foran mål, men ingen blokerede bolden. Den havnede i stedet hos en umarkeret Coloccini bagest i feltet, og selv om han langt fra ramte bolden hårdt eller præcist, så var den svage afslutning god nok til at snyde Brad Guzan i målet.

Manchester United er efter lørdagens tab mod Norwich uden sejr i seks kampe. (Foto: AP) Premier League Manchester United i ny kæmpe skuffelse

Noget kønnere var den fortjente udligning, som Aston Villas Jordan Ayew sørgede for i anden halvleg. Fra en spids vinkel på kanten af feltet skruede han elegant bolden op i det lange målhjørne.

Det er ikke til at sige, om de vanskelige baneforhold havde betydning for Newcastles Georginio Wijnaldum, men hollænderen sparkede nærmest hul i luften, da han 20 minutter før tid fik en stor mulighed for at afgøre kampen.

Aston Villa havde muligheder for at snuppe sejren på dødbolde, men det blev ved 1-1.

Lasse Vibe kom lørdag på tavlen i The Championship. (Foto: PA) Championship Lasse Vibe lyner i overlegen Brentford-sejr

1 kommentar
Vis kommentarer