Okore nægtede bænken - nu frygter han bøde

Aston Villa forklarer Jores Okores plads i kulden med, at han nægtede at sidde på bænken

Jores Okore nægtede  at sidde på bænken, fortæller Aston Villa (Foto: All Over Press)
Jores Okore nægtede at sidde på bænken, fortæller Aston Villa (Foto: All Over Press)

Jores Okores fremtid i Aston Villa ser efterhånden sort ud. Danskeren har på det seneste været helt uden for truppen, og de seneste ugers stikpiller frem og tilbage kulminerer nu med, at klubben fortæller, at Okores tur i kulden skyldes, at han nægtede at sidde på bænken i kampen mod Bournemouth for to uger siden.

Ekstra Bladet har tidligere kunnet fortælle, hvordan Okore om mandagen før Bournemouth-kampen fik at vide, at han for første gang i en måned skulle starte inde for så om torsdagen at få at vide, at det skulle han ikke alligevel.

Nu fortæller Aston Villa deres version af historien.

- Jores trænede rigtig godt op til Bournemouth-kampen. Jeg talte med ham i starten af den uge, og han responderede godt, siger manager Eric Black til klubbens hjemmeside.

- Da jeg så fortalte, at han ikke var i startopstillingen, og jeg ønskede at arbejde med de startende spillere om fredagen, så kom han til mig og fortalte, at han ikke ville sidde på bænken, siger Black.

- Han følte ikke, at det var rigtigt at skulle på bænken, og det fandt jeg mærkeligt, siger Black.

- Fra det punkt var han ikke længere i gruppen. Jeg ønskede ikke at have ham i gruppen, hvis han ikke ville sidde på bænken, siger Black.

De var verdens største talenter - hvor er du nu. (Foto: PA, AP, Rex, Ekstra Bladet) Sport og Spil Verdens 50 største talenter - her er de ni år senere

Eriksen er den dansker, der klarer sig bedst i det nye FIFA-spil. (Foto: AP) Anden sport Top 10: Danmarks bedste spillere i FIFA 16

Jores Okore har fået sin helt egen sang af Aston villas fans og bliver i sangen sammenlignet med et stort dyr. (Foto: ZUMA Press/Simon Bellis) Premier League Villa-fansenes vilde sang: Okore er en okse

Jores Okore nægtede  at sidde på bænken, fortæller Aston Villa (Foto: All Over Press)
Jores Okore nægtede at sidde på bænken, fortæller Aston Villa (Foto: All Over Press)
 

- Jeg gav ham så weekenden til at tænke over det. Jeg talte med ham igen mandag for at se, om han havde ændret mening, men han bekræftede, at han ikke ville spille igen, og ikke ønskede at være med igen, hvilket jeg fandt meget overraskende, siger Black.

- Derfra kunne jeg ikke drømme om at hente ham ind i gruppen igen, for jeg vil kun have folk, der ønsker at spille, siger Black.

Tirsdag var Jores Okore og hans agent til møde med den nu nedrykningsdømte klub. Et møde, som de længe har efterspurgt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger handlede mødet i tirsdags også om, hvordan sagen omkring Bournemouth-kampen blev set fra Okores og hans agents side, og Okore følte, at han havde fået lovning på at spille og skulle derfor have sagt, at han ønskede at spille.

De to afventer nu, om der bliver en disciplinærsag ud af det, hvor Okore eventuelt bliver tildelt en bøde.

Kom med Okore til barndommens Nørrebro:

Jores Okore i sjælden Premier League-spilletid for Aston Villa (Foto: All Over Press) Premier League Villa i kaos: Derfor krævede Okore møde med bossen

(Foto: Alloverpress) Premier League Aston Villa-ekspert langer ud efter Okore

Premier League Forrykt statistik, men her er sandheden bag Okore-managers fyring

22 kommentarer
Vis kommentarer