Okores agent revser Villa: Det hele sejler jo

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det hele sejler jo, og det virker, som om ejeren har kastet håndklædet, siger Nikola Jægerfeld Juric

Jores Okores agent har ingen ide om, hvorvidt han har en fremtid i Aston Villas trøje (Foto: Allover Press)
Jores Okores agent har ingen ide om, hvorvidt han har en fremtid i Aston Villas trøje (Foto: Allover Press)

Mens de skuffede fans forlod tribunerne under dagens afklapsning mod Chelsea, sivede også den sidste rest tålmodighed ud af bænkede Jores Okores agent, Nikola Jægerfeld Juric.

En tålmodighed, som i forvejen har været sat alvorligt på prøve de seneste uger, hvor han forgæves har søgt at komme i dialog med sin klients arbejdsgiver.

- Det er simpelthen så uprofessionelt, at man ikke kan få fat i nogen, der har noget ansvar. Jeg har prøvet i 14 dage at skabe en dialog. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det hele sejler jo, siger han til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under videoen

Eric Black er midlertidig træner for Aston Villa. Hør hans svar på, hvordan atmosfæren er på Villa Park, og hans kommentar til lørdagens 0-4 nederlag til Chelsea. (Video: SNTV)

Det gjorde det lørdag eftermiddag på banen, hvor Aston Villa med hjemmenederlaget på 0-4 til Chelsea næsten cementerede nedrykningen fra Premier League. Og det har det i hans øjne længe gjort udenfor stregerne, hvor klubben forleden sagde farvel til endnu en træner, franske Remi Garde.

(Foto: AP) Premier League Chelsea knuste bundproppen

Hvem der lige nu har ansvaret for klubbens sportslige sektor, kan Juric bare gætte på.

- Jeg stiller mig helt uforstående over, at de handler så uprofessionelt. Det mindste, man kan gøre, er da at give sit personale en melding om, hvem der har ansvaret, siger han.

- Jeg vil gerne vide, hvad de egentlig har tænkt sig. For det virker, som om ejeren har kastet håndklædet, siger han med adresse til amerikanske Randy Lerner, der længe har haft klubben til salg.

Jores Okores kontrakt udløber først næste sommer, men hans agent håber ikke, at klubben vil tvinge ham til at spille i den næstbedste række, siger han.

Agbonlahor har dummet sig på en tur til Dubai. (Foto: AP) Premier League Okores holdkammerat suspenderet efter uheldige fotos

Trods de aktuelle frustrationer over manglende ledelse og dialog fortryder han ikke, at de forrige år valgte at skrive under med Birmingham-klubben.

- Nej, vi fortryder ikke valget af Aston Villa, for dengang var der styr på det. Manager Paul Lambert lovede spilletid, og det var det vigtigste på det tidspunkt. Jores havde også en fantastisk tid under Tim Sherwood i sidste sæson.

- Men lige nu ved vi altså ikke, hvem der styrer klubben, og hvad de vil med Jores på lidt længere sigt, sukker Nikola Jægerfeld Juric, som afviser, at der skulle være en nedrykningsklausul i Okores kontrakt.

4 kommentarer
Vis kommentarer