Okores store nedtur: Sparket ud af førsteholdstruppen

Den danske landsholdsspiller Jores Okore bekræfter, at han er blevet rykket ned på Aston Villas U21-hold efter uoverensstemmelser med klubbens manager

Okore må ikke træne med førsteholdet i Aston Villa. (Foto: Alloverpress)
Okore må ikke træne med førsteholdet i Aston Villa. (Foto: Alloverpress)

Det kører ikke for Jores Okore for tiden.

I weekenden blev det en kendsgerning, at midtstopperens klub Aston Villa for første gang i Premier League-historien rykker ud af den bedste række efter en rædselsfuld sæson.

Og personligt går det ikke meget bedre.

Over for BT afslører den danske landsholdsspiller, at han er blevet smidt ned på klubbens Aston Villas U21-hold efter en uoverensstemmelse med manager Erik Black.

- Jeg har fortalt ham, at jeg synes, jeg fortjener en fair chance for at kunne spille og præstere, og jeg synes, at jeg har gjort det godt nok i de få kampe, jeg nu har fået i denne her sæson. Den mening har jeg givet til kende, men manageren var ikke tilfreds med den, og derfor har han rykket mig ned på U21-holdet, forklarer Okore.

Den tidligere FCN-profil har ikke figureret i startopstillingen siden 13. marts, selvom Aston Villas foretrukne midtstoppere bestemt ikke har imponeret i mellemtiden.

Blandt andet er det blevet til et nederlag på 0-4 til Chelsea på hjemmebane, hvor den skrøbelige defensiv i den grad blev udstillet på det groveste. Okore er dog stadig blevet henvist til bænken, selvom han fik stor ros fra tilhængerne for sine præstationer tidligere på sæsonen.

Premier League Imponerer alle: Okore elsket i Aston Villa

Danskerens agent Nikola Juric er ifølge BT rejst til England for at redde trådene ud.

- Det var et møde omkring den måde, jeg har håndteret tingene på, og hvad jeg har sagt til træneren, som de ikke var tilfredse med, så de ville gerne lige høre både min og trænerens mening om det, der er blevet sagt mellem os. Det var kommet videre til Aston Villas direktør, og han ville gerne høre de forskellige meninger. Nu må vi se, hvor langt de tager den, og hvad der kommer ud af det, siger han.

Okore har kontrakt med Aston Villa indtil sommeren 2017.

Okore bliver kun, hvis han får mere spilletid i kriseramte Villa. (Foto: All Over Press) Premier League Okore i tvivl om fremtiden

(Foto: Alloverpress) Premier League Aston Villa-ekspert langer ud efter Okore

38 kommentarer
Vis kommentarer