Omdiskuteret manager vil på rov i eks-klubben

Crystal Palace-manageren Alan Pardew gør klar til at gå på indkøb i sin gamle klub Newcastle, hvor han har kastet sin kærlighed på Papiss Cisse

Alan Pardew har udset sig en mulig forstærkning i skikkelse af Papiss Cisse. (Foto: PA Photos)
Alan Pardew har udset sig en mulig forstærkning i skikkelse af Papiss Cisse. (Foto: PA Photos)

Det er under en måned siden Alan Pardew forlod Newcastle til fordel for Crystal Palace, og allerede er den nyudnævnte manager på vej tilbage til Newcastle - dog for at handle ind.

Pardew har tydeligt ønsket flere offensive kræfter siden sin ankomst til Palace. Tidligere på ugen lejede han Yaya Sanogo i Arsenal, men han skulle derudover også have udset sig Papiss Cisse, som sit seneste transfermål til at løse angrebsproblemerne på Selhurst Park. Det skriver Mirror.co.uk.

Alan Pardew vandt sin debut for Crystal Palace (Foto: AP) Premier League Ny Premier League-manager debuterede med sejr

Den 29-årige angriber blev i 2012 hentet til Newcastle for 95 mio. kr. af netop Alan Pardew, men hvor meget manageren skal give for den tidligere Freiburg-angriber vides ikke.

Cisse har i indeværende sæson scoret 13 mål i 12 kampe siden sin ankomst tilbage fra længere skadesperioder. Også Swansea og Galatasaray har udvist interesse i Cisse.

Papiss Cisse gjorde i forrige sæson det onde ved Crystal Palace, da angriberen blev matchvinder med sin scoring til 1-0, da de to hold mødtes i marts:

0 kommentarer
Vis kommentarer