Ondt blod mellem PL-managere: Nu mødes de endelig

Roy Hodgson har ikke glemt Sam Allardyces hånlige kommentarer

De to managere har tidligere stået overfor hinanden i Premier League for andre klubber. Foto: All Over Press
De to managere har tidligere stået overfor hinanden i Premier League for andre klubber. Foto: All Over Press

Lørdag mødes Crystal Palace og Everton i Premier League, og det er samtidig første møde mellem de to tidligere engelske landstrænere Roy Hodgson og Sam Allardyce efter den skandale, der ryddede de engelske sportssektioner i dagevis i september 2016.

Kort forinden havde Sam Allardyce overtaget det prestigefyldte job som engelsk landstræner fra Roy Hodgson, inden Allardyce blev fyret efter blot en enkelt kamp, fordi han blev afsløret i at give god råd til en undercover-journalist om, hvordan man kan omgå transferreglerne for egen vindings skyld.

I samme ombæring hånede han den tidligere landstræner Roy Hodgson ved at omtale ham som "Woy" og sige, at han ikke kunne gøre sig som foredragsholder, fordi 'han ville få folk til at falde i søvn' og 'ikke har personligheden'.

Og den tidligere FCK-træner har da heller ikke glemt kommentarerne fra kollegaen.

- Bryder du dig om at blive fornærmet? Nej, ikke rigtigt. Generede det mig? Jeg lå ikke vågen om natten på grund af det. Inden syntes jeg altid, at mit forhold til ham var godt. Nu er det nok mindre godt, lød svaret fra Roy Hodgson ifølge The Guardian, da han blev spurgt til forholdet mellem de to managere forud for opgøret.

Har ikke fået undskyldning
Roy Hodgson modtog aldrig en personlig undskyldning efter episoden, men det er der ifølge Allardyce en årsag til.

- Jeg prøvede at ringe til ham en gang, men jeg kom ikke igennem. Jeg undskyldte aldrig personligt, fordi jeg ikke fik fat i ham, men da det kom frem, gjorde jeg det offentligt. Mere end en gang.

- Forhåbentlig kan jeg tale med ham til kampen. Det er længe siden den uheldige situation, lyder det fra Sam Allardyce.

Hodgson virker dog ikke til at interessere sig specielt meget for en eventuel undskyldning.

- Nej, det er alt for sent. Det er overstået. Det tilhører en fjern fortid.

Everton tager imod Crystal Palace lørdag eftermiddag klokken 16.00.

Riyad Mahrez er sur over historierne om hans fravær fra Leicesters træning og kampe. Foto: All Over Press Premier League PL-stjerne strejkede: Nu raser han mod 'løgnagtige' historier

Kim Yo-jong, der er søster til den nordkoreanske leder, Kim Jon-un, trykker hånd med Sydkoreas præsident, Moon Jae-in. Foto: AP OL 2018 Stjal billedet ved OL: Her er håndtrykket der skriver historie

3 kommentarer
Vis kommentarer