Opgivende Guardiola: Det er ikke realistisk

Efter et nederlag til Wolverhamton gentager City-manager Guardiola, at det ikke er realistisk at nå Liverpool

Josep Guardiola og City måtte forlade Wolverhampton uden point fredag aften. Video: SNTV

Manchester Citys håb om at bevare Premier League-titlen svinder. Det erkender manager Josep Guardiola efter fredagens 2-3-nederlag til Wolverhampton.

En kamp der bød på stor dramatik, rødt kort og altså en City-nedtur til sidst. Læs mere om kampen her: Kæmpe City-kollaps

- Målene kan altid undgås, men nogle gange tager trætheden over. Det er mange minutter at forsvare sig med ti mand, siger Guardiola ifølge nyhedsbureauet AFP.

City var en mand i undertal i 80 minutter, men kom alligevel foran 2-0, inden holdet lod tre mål gå ind i anden halvleg og tabte 2-3.

- Der er intet at beklage. De gjorde alt, hvad de kunne for at forsvare et resultat i 80 minutter, men det var svært, siger Guardiola.

Resultatet betyder, at Manchester City på Premier Leagues tredjeplads har 14 point op til Liverpool, der har spillet en kamp færre. Dermed er det efterhånden svært at forestille sig, at mestrene vinder trofæet for tredje sæson i træk.

- Jeg har fået det spørgsmål mange gange, og svaret er det samme: Det er ikke realistisk at tænke på titelræset.

- Vi er nødt til at tænke på den næste kamp og på at vinde kampe, siger den spanske manager.

Leicester ligger nummer to i Premier League med et enkelt point mere end Guardiolas tropper. Wolverhampton spiller sig med fredagens sejr op på femtepladsen med 30 point.

Sports-journalisten Edward Aschoff døde 34 år gammel juleaften på sin egen fødselsdag. (Foto: Privatfoto/Facebook) Anden sport 34-årig sports-journalist døde juleaften

Succesen er udeblevet i AC Milan efter Zlatan tog til Paris i 2012. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Million-spillet om Zlatan: Konen vil tilbage

Rilwan Hassan har stadig ikke fået sit danske statsborgerskab. Nu må han vente endnu flere år på det. Foto: Anders Brohus SønderjyskE Fartbøde sætter stopper for dansk statsborgerskab

25 kommentarer
Vis kommentarer