Oprør i United: Kræver Mourinhos hoved efter Jørgensen-dukkert

Mange Manchester United-fans er rasende over holdets overraskende nederlag til Nicolai Jørgensen og Feyenoord torsdag i Europa League. Det går ud over José Mourinho

Flere Manchester United-fans er tilsyneladende så oprevne, at de kræver José Mourinho fyret. Foto: AP/Peter Dejong.
Flere Manchester United-fans er tilsyneladende så oprevne, at de kræver José Mourinho fyret. Foto: AP/Peter Dejong.

Manchester Uniteds fans har været hårdt prøvet, siden Alex Ferguson forlod managerposten i 2013 efter 27 succesrige år med masser af titler. Hans første afløser i klubben David Moyes fik bare en sæson efter en skuffende syvendeplads. Han blev afløst af Louis van Gaal, som blev sparket ud efter to sæsoner.

Nu er selveste José Mourinho så træner. Fantastisk mener mange. Men nu er der allerede flere utilfredse og vrede fans, der forlanger, at den karismatiske portugiser bliver losset ud af det samme dør, som de foregående managere.

I talkSPORT, et af verdens største radioprogrammer om sport, kom Mourinho på dagsordenen, da mange fans ringede ind og krævede en fyring af af ham efter torsdagens 1-0-blamage mod Nicolai Jørgensen og Feyenoord i Europa League. Flere sammenlignede endda Mourinhos 'styre' i klubben med van Gaals regime i de to år, hollænderen nåede at være en del af 'De Røde Djævle'. Det skriver The Sun.

Fansene var langt fra tilfredse med Uniteds spil mod Feynoord, hvor Nicolai Jørgensen lagde op til hollændernes sejrsmål med ti minutter igen af opgøret. Og tilhængerne var heller ikke tilfredse med, at United tabte med 2-1 til Manchester City og Guardiola i byderbyet for en uge siden. Derfor er der nu pres på Mourinho.

Men dér stopper vreden ikke. For flere af ophidsede fans var åbenbart så oprevne, at de forlangte, at Mourinho erstattes med den tidligere United-midterforsvarer Steve Bruce. Den selv samme mand, som var manager for Nicklas Bendtner, dengang danskeren spillede i Birmingham i sæsonen 2006/2007.

Vist er det kun en brøkdel af alle de United-fans, der findes verden over, som brokkede sig i radioen og kræver Mourinhos hoved. Men det siger noget om, at der er pres på Mourinho og enhver, der måtte være manager i United.

Kostede 781 millioner: Nu er han 'rædselsfuld'

Irriteret Mourinho: Nicolai Jørgensen var offside

Masser af succes: Sådan gik det alle danskerne i Europa League

Kæmpe dansker-aften: Nicolai J. og Simon Kjær skaffer point

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.