Opsang til dansk angriber: - Fingeren ud nu

Den danske angriber Kenneth Zohore skal have fingeren ud nu, hvis Cardiff stadig skal satse på ham i Premier League, lyder det fra klubbens manager

Kenneth Zohore har det svært i Premier League. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Kenneth Zohore har det svært i Premier League. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Kenneth Zohore havde sidste sæson en fremragende sæson for Cardiff i den næstbedste engelske række, hvor det blev til ni scoringer, nomineringer til månedens spiller i ligaen og snak om salg for over 170 millioner kroner.

Men i denne sæson har Zohore, der også har været ramt af skader, ikke kunnet styrke klubben i forsøget på at finde fodfæste i Premier League.

- Jeg har haft en lang snak med ham i går, og han er først og fremmest nødt til at lave det hårde arbejde, siger manager Neil Warnock til Skysports.

- Det er det mindste ønske at starte med. Han skal arbejde hårdere, og så kommer resten derigennem, lyder det forud for lørdagens hjemmekamp mod Southampton.

Manageren sammenligner Zohore med West Ham-angriberen Marko Arnautovic, der skulle helt frem til december i sidste sæson, før han scorede sit første af 11 Premier League-mål i sæsonen.

- Jeg ser på Arnautovic og siger til Zohore 'tag et kig på ham'. For seks måneder siden gik det ikke, men så faldt tiøren, og han startede med at arbejde strømperne af og er nu en af de bedste angribere i landet, og det er, hvad du skal gøre.

Zohore var med landsholdet før VM. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Zohore var med landsholdet før VM. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
 

Manageren har netop været i Frankrig for at kigge efter nye angribere.

- Jeg kom tilbage og stillede mig selv spørgsmålet 'er de bedre end Zohore?'. Zohore træner nu, og jeg har haft en snak med ham, og han skal have fingeren ud nu, for han har alle kvaliteterne.

- Når jeg ser på alle disse andre angribere, som vi kigger på, så har Zohore det allerede skjult i sin værktøjskasse, det er sådan en skam, siger manager Warnock.

Cardiff ligger efter 15 kampe femtesidst i Premier League. Zohore har efter seks kampe stadig sit første Premier League-mål til gode.

Se også: Pris-chok! Superliga-flop koster 170 millioner

Se også: Udelukkelse truer: Manchester-klubber venter spændt

Se også: Nu kommer fodboldstjernernes Netflix

Jan Michaelsen og årets U/17-talent anno 2012, Andreas Christensen - et eksempel på en spiller, der tog tidligt til udlandet. Christensen var bare 15 år, da han skrev kontrakt med Chelsea. Foto: Jesper Mortensen/Polfoto Sport og Spil Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits

25 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere