Peger på Schmeichel: Han er bedst af ALLE i Premier League

Anerkendt journalist på Daily Mail peger på Kasper Schmeichel som sæsonens bedste spiller i PL

Kasper Schmeichel er Premier Leagues bedste spiller denne sæson. Det mener en anerkendt engelsk journalist. (Foto: Alloverpress)
Kasper Schmeichel er Premier Leagues bedste spiller denne sæson. Det mener en anerkendt engelsk journalist. (Foto: Alloverpress)

Hvem har præsteret bedst individuelt i Premier League fra august sidste år indtil nu?

Spillerne satte deres kryds ved Leicesters store stjerne Riyad Mahrez sidste weekend ved Spillerforeningens (PFA red.) galla søndag, og mandag formiddag blev det offentliggjort, hvem de engelske journalister mener, har markeret sig bedst.

Det blev - ikke overraskende - angriberen Jamie Vardy, der har banket kasser ind for Leicester gennem hele sæsonen, der løb med den prestigefyldte pris.

Premier League Guld værd! Schmeichel redder Leicester i overtiden

Den anerkendte journalist på Daily Mail Oliver Hunt slår fast, at han også overvejede at stemme på Vardy. Men fodbold-reporteren har alligevel valgt at give sin stemme til danske Kasper Schmeichel. Og det er der flere grunde til, skriver han i sin klumme.

- Leicesters succes er en hold-præstation. Sammenholdet er det vigtigste. Men skal jeg udpege én af dem, så falder mit valg på Kasper Schmeichel. Han har holdt målet rent i 15 kampe, og Leicester har indkasseret færrest mål efter Manchester United og Tottenham. Han har præsteret flere klasseredninger. Disse statistikker beviser hans høje niveau, og han har orkestreret en af de bedste defensiver i landet, skriver Oliver Hunt.

Journalisten er især begejstret over den danske landsholdskeepers udstråling og leder-evner, der ifølge ham har gjort Leicester til det bedste hold i PL.

- På mange måder er han holdets store leder og dets sjæl. Team spirit er en stor del af Leicesters magiske formel - og han former den. Da holdet holdt fri i nogle dage i december, tog spillerne ikke til Dublin eller London, Nej, de fløj til Schmeichels hjemland, Danmark, klædt ud som Ninja Turtels, skriver han videre.

Du kan se Schmeichel og resten af Leicester-truppen i den meget særprægede udklædning på linket herunder
Leicester-spillerne hygger sig i København. (Foto: Jacob Andersen/Ekstra Bladet) Premier League Schmeichel og PL-stjernerne giver den gas i København

Kasper Schmeichel er ikke længere 'Peters Schmeichels søn'. Han er sin egen, vurderer Oliver Holt. (Foto: Allooverpress)
Kasper Schmeichel er ikke længere 'Peters Schmeichels søn'. Han er sin egen, vurderer Oliver Holt. (Foto: Allooverpress)
 

Udover de fodboldmæssige kvaliteter peger Hunt også på Schmeichels ekstraordinære mentale styrke. Hvordan danskeren har skabt sit eget navn i engelsk fodbold på trods af at have en berømt far, der tilmed er en af historiens bedste målmænd.

- Jeg elsker hans attitude, og den måde, har har opnået sin succes på. Mange har afskrevet ham flere gange, og hver gang har han modbevist dem. Han er ikke en spiller, der har haft en nem vej til toppen. Tværtimod. Han har spillet for Darlington, Bury, Falkirk, Cardiff, Coventry, Notts County og Leeds. Der er ingen, der kan hævde, at hans far har sørget for ham. Han har egenhændigt kæmpet sig frem, mener han og tilføjer:

- Kasper er blevet voksen, og han er ikke nogens søn længere. Han er en helt og en vigtig aktør. Han er ikke en knægt, der stadig står i skyggen af sin far. Han er meget mere end det.

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

 

70 kommentarer
Vis kommentarer