Pellegrini vil ikke tage hensyn til skarp Leicester-duo

Manchester Citys manager beundrer Leicesters Jamie Vardy og Riyad Mahrez, men fremhæver Leicesters kollektiv

Jamie Vardy og Riyad Mahrez (Foto: PA)
Jamie Vardy og Riyad Mahrez (Foto: PA)

Tirsdag er der kamp mellem Leicester og Manchester City i toppen af Premier League.

Her skal Leicester forsøge at erobre førstepladsen tilbage fra Arsenal, der fik den til låns mandag aften med en 2-0 sejr over Bournemouth.

Omvendt kan City kravle op på siden af Leicester med en sejr.

Leicesters målmaskiner, duoen Jamie Vardy og Riyad Mahrez, har scoret 28 af de 37 mål, Leicester har scoret i årets udgave af Premier League. Men Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, vil ikke tage særligt hensyn til de to giftige Leicester-spillere.

- De to præsterer virkelig godt, men jeg tror ikke, de ville have den samme succes, hvis ikke hele holdet var i god form, siger Pellegrini ifølge nyhedsbureauet AFP.

- De er dygtige, men vi tænker på meget mere end bare to spillere, siger Pellegrini.

Manageren forventer, at Leicester kommer blæsende efter deres nederlag mod Liverpool lørdag.

- De slog Chelsea, og de fik uafgjort mod Manchester United. Vi har forberedt os på, at de ikke falder sammen, bare fordi de har tabt, siger Pellegrini.

Argentineren sender rosende ord mod årets store overraskelse i Premier League.

- Leicester ligger i toppen af tabellen fordi, de fortjener at ligge øverst. De har en række vigtige spillere, der er i god form og præsterer godt, siger Manuel Pellegrini.

Manchester City rejser til Leicester efter en klar 4-1-sejr over bundholdet Sunderland.

Sejren betyder, at Manchester City nu kun har tre point op til Leicester på andenpladsen i Premier League. Fire point foran City ligger Arsenal, der har spillet en kamp mere.

- Vi vidste, at det ville blive svært for Leicester at slå Liverpool, så vi var overbeviste om, at vi kunne reducere hullet ved at slå Sunderland. Og det kunne man se. Leicester kunne ikke vinde, og nu står vi over for en rigtig vigtig kamp.

1 kommentar
Vis kommentarer