Peter Løvenkrands stopper karrieren - vil lave tv

Den tidligere landsholdsspiller Peter Løvenkrands lægger støvlerne på hylden

Peter Løvenkrands har valgt at stoppe karrieren i en alder af 34 år (Foto: AP)
Peter Løvenkrands har valgt at stoppe karrieren i en alder af 34 år (Foto: AP)

Det er sæson for karrierestop. Tidligere på året har Martin Jørgensen sagt farvel til fodbolden, og nu siger endnu en spiller stop. Der er tale om Peter Løvenkrands, der netop har annonceret sit karrierestop.

- I dag annoncerer jeg mit karrierestop som fodboldspiller. Jeg er stolt af alle de ting, jeg har opnået i min karriere, skriver Peter Løvenkrands på sin Twitter-profil.

Se også: Flere danske klubber jagter Løvenkrands

Se også: Flere danske klubber jagter Løvenkrands Se også: Løvenkrands: Dansk skifte er interessant

- Jeg skrev historie med mine mål for Rangers i Champions League, der var liga-titler, sidste-minut-cupvinderen i Old Firm, årets spiller kåret af spillerne i Schalke 04, at hjælpe med at få Newcastle tilbage i Premier League var fantastisk, og at spille for mit land ved VM og EM, skriver Løvenkrands om sine højdepunkter.

- Alle mine drømme som ung dreng blev opfyldt, og jeg er så stolt af det. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater for nogle gode tider og gode minder, og jeg vil takke nogle trænere og læger for at kigge på mig, og jeg vil takke alle fans, der har støttet mig i min karriere. Jeg vil aldrig glemme det, skriver Løvenkrands.

Se også: Er Messi og Ronaldo venner nu?

- Men mest af alle vil jeg takke min kone og børn og familie og venner for at være der gennem de gode og dårlige tider og for at forstå, når jeg missede jul, nytår, fødselsdage osv. Mange tak, skriver Løvenkrands.

- Det er tid til at nye ting, og jeg har nydt at lave tv og håber at lave meget mere, skriver Løvenkrands.

Se også: Ny baneløber-sag: Ville blot have autograf

34-årige Peter Løvenkrands har været uden klub, siden hans kontrakt med Birmingham udløb i sommer. Han har tidligere spillet for Glasgow Rangers, Schalke 04 og Newcastle. I Danmark fik han sit gennembrud i AB.

Det blev til 22 kampe for det danske A-landshold for Peter Løvenkrands, der debuterede i februar 2002 og spillede sin sidste kamp i rødt og hvidt i oktober 2010. Han var med i den danske landsholdstrup ved både VM i 2002 og EM i 2004.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen