Pinligt resultat: Chelsea fik slemme klø

Chelsea fik store klø mod Bournemouth, mens Liverpool og flere andre tophold var i problemer onsdag

Chelsea-spillerne hang tydeligt med klarinetten efter det store nederlag. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Chelsea-spillerne hang tydeligt med klarinetten efter det store nederlag. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var ikke godt at være Chelsea-fan onsdag.

Holdet tabte nemlig højst overraskende et stort skridt i top-kampen, da de i Bournemouth måtte inkassere et 4-0-nederlag.

En komplet nedsmeltning af Maurizio Sarris tropper, der dermed ikke kunne tvinge sig tilbage forbi Arsenal, der tirsdag lige netop overhalde dem på fjerdepladsen.

Også det absolutte tophold, Liverpool, snublede - men dog ikke lige så voldsomt.

Hjemme på Anfield udnyttede de ikke fuldt ud Manchester Citys højst overraskende nederlag til Newcastle, da de måtte nøjes med 1-1 mod Leicester med Kasper Schmeichel på mål.

Efter blot et par minutters spil på Anfield i Liverpool måtte Kasper Schmeichel i Leicester-målet ellers sprælle forgæves, da Sadio Mané sendte Merseyside-klubben i front.

Senegaleseren tog et godt træk ind fra siden i feltet og udplacerede den danske målmand med et fladt spark til det fjerneste målhjørne.

Leicester bragte ikke meget spillemæssigt, og Liverpool havde bolden i 74 procent af tiden i første halvleg.

Men det er ikke boldbesiddelse, der vinder fodboldkampe. Trods spillemæssige udfordringer skal der bare en enkelt blunder fra modstanderen til, og så kan udligningen være en realitet.

Det udnyttede Leicester kort før pausen.

En dødbold blev ikke clearet ordentligt i Liverpool-forsvaret, og da bolden blev headet ind i feltet igen, stod landsholdsspilleren Harry Maguire helt blank foran mål og kunne gøre det til 1-1.

Scoringen så ud til at ryste Liverpool, som kom noget usikkert ud til anden halvleg. Leicester var et par gange meget tæt på føringsmålet i de første ti minutter, men favoritterne klarede frisag.

Det gjorde de også i resten af kampen, men i den anden ende kunne førerholdet ikke passere Kasper Schmeichel flere gange.

Et godt pres mod slutningen af kampen fra hjemmeholdet førte ikke noget med sig, og så endte det med pointdeling.

Det gjorde det også, da Southampton med både Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard spillede 1-1 mod Crystal Palace.

Tottenham med Christian Eriksen på banen vendte i de sidste ti minutter 0-1 til 2-1 og fik de tre point hjemme mod Watford.

FC Midtjylland og Claus Steinlein henter endnu en brasilianer ind på en lang aftale. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Transfer Transfer på plads: FC Midtjylland henter Onuachu-afløser

Peter Mikkelsen (tv.) overrakte Claus Bo Larsen prisen for årets dommer i 2007. Onsdag døde Mikkelsen, som selv vandt den ypperste titel, da han blev kåret til verdens bedste dommer i 1991 og 1993. Foto: Jens Panduro/POLFOTO Dansk fodbold Rørende hyldest til verdens bedste Peter: - Vi blev behandlet som konger

Hvor tror du, at 'AC' skal hen? Foto: AP Engelsk fodbold Storklubber jagter dansk PL-stjerne: Prisen er på plads

 

14 kommentarer
Vis kommentarer