Annonce:
Annonce:

PL-bomber afslog vanvittig løn: Gud frarådede mig

Watfords store stjerne Odion Ighalo fik alternativ hjælp, da han skulle tage stilling til et lukrativt tilbud fra en kinesisk klub

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det var de færreste, der vidste, hvem Odion Ighalo var, før denne sæson.

Men den 26-angriber har i den grad sat sit navn på fodbold-landkortet siden sommer, hvor det er lykkes ham at score 14 mål hidtil i sin debut-sæson i Premier League.

Ighalo bombede dog også i den næstbedste række sæsonen forinden - så helt ukendt var nigerianeren nu heller ikke i fodboldkredse.

Og hans præstationer i The Championship tiltrak da også interesse - nærmere betegnet fra Kina - som på det seneste har betalt kæmpe summer for at hente store stjerner til Østen.

Vanviddet fortsætter: Kina vil snuppe Zlatan

En unavngiven kinesisk klub lokkede Ighalo med et lukrativt tilbud i sommerens transfervindue, men Watford-angriberen takkede i sidste ende nej, da han - ifølge ham selv - fik et godt råd fra de højere magter.

Annonce:

- Det var meget tæt på at ske. De bød 97 millioner kroner og tilbød mig to millioner i løn om ugen i fire sæsoner. Jeg kunne ikke sove i tre dage, for det er ikke let at sige nej til den slags penge. Nogle af mine holdkammerater sagde til mig, at jeg ikke måtte lade den chance slippe. Men jeg plejer ikke at springe ud i noget uden at tænke mig om, siger Ighalo til Daily Mail og tilføjer:

- Jeg bad til Gud, og han frarådede mig. Det var ikke noget for mig, uanset hvor mange penge, det drejede sig om. Jeg vidste, at Gud ville lede mig den rigtige vej. Da jeg takkede nej, tilbød de endnu flere penge. Næsten tre millioner om ugen! Men jeg svarede, at det ikke handlede om penge, siger han.

Watford-profilen er vokset på i et fattigt område i Nigeria, som er hårdt præget af kriminalitet. I en svær barndom drømte Ighalo om at spille i Premier League en dag.

- Da jeg boede i Ajegunle (slumområde i Nigeria red.), så jeg Premier League i fjernsynet og drømte om at blive en del af ligaen i fremtiden. Hvis jeg bliver ved med at præstere, kan jeg forsætte med at spille i England de næste fire, fem eller seks år, siger han.

Endnu en stjerne tæt på kinesisk fodbold

Nigerianeren afviser dog ikke et skifte til kinesisk fodbold engang i fremtiden.

Annonce:

- De har ringet igen for at forhøre sig, men jeg takkede nej endnu engang. Jeg tror, at jeg vil vide, hvornår et skifte til kinesisk fodbold er det rigtige at gøre. Der kommer måske et tidspunkt, vurderer han.

Ighalos første eventyr i europæisk fodbold startede i Norge, da han som 18-årige imponerede i Lyn til en prøvetræning og fik kontrakt. Kort tid efter blev han solgt videre til Udinese, hvor han aldrig slog til.

Efter flere lejeophold valgte Watford at købe angriberen i 2014.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: