PL-klub bekræfter: Skandale-manager på vej væk

Newcastles Alan Pardew er på vej til at overtage det ledige managersæde i Crystal Palace, hvor han tidligere har spillet

Alan Pardew er efter alt at dømme snart ny Crystal Palace-manager. (Foto: AP)
Alan Pardew er efter alt at dømme snart ny Crystal Palace-manager. (Foto: AP)

Manageren for den engelske Premier League-klub Newcastle, Alan Pardew, er efter alt at dømme på vej til konkurrenterne fra Crystal Palace.

Det bekræfter Newcastle mandag aften i en pressemeddelelse, hvori der står, at klubben har givet Pardew lov til tale med Crystal Palace, der fyrede manager Neil Warnock i sidste uge.

- Crystal Palace har tilbudt kompensation på et niveau, hvor Alan Pardew har fået lov til at tale med dem, skriver Newcastle United.

- Som et resultat af dagens udvikling vil Alan ikke stå for træningen tirsdag. Den vil i stedet blive varetaget af assisterende manager John Carver, lyder det.

Allan Irvine er blevet fyret i West Bromwich efter en række miserable resultater. (Foto: AP) Premier League Endnu en Premier League-manager fyret

Alan Pardew spillede i sin aktive fodboldkarriere selv i Crystal Palace, hvor han blandt andet scorede det afgørende mål i FA Cup-semifinalen mod Liverpool i 1990, som Crystal Palace vandt 4-3.

Den 53-årige englænder har været under pres i Newcastle fra mange af klubbens fans, der ikke har været tilfreds med resultaterne i den traditionsrige, nordengelske klub.

FA har åbnet en sag mod Newcastle-topscorer Papiss Cissé, der i kampen mod Everton havde lidt for store armbevægelser. (Foto: AP/Scott Heppell) Premier League Newcastle-topscorer risikerer karantæne for albuestød

Den iltre manager har derudover også tiltrukket en del dårlig opmærksomhed, da han tilbage i september mistede besindelsen og nikkede Hull-spilleren David Meyler en skalle.

Det medførte en lang karantæne på syv spilledage, og allerede dengang gik snakken på, hvorvidt Pardews dage i Newcastle var talte.

Afskeden synes nu at være lige op over, og der venter givetvis noget af en opgave for Pardew i Crystal Palace, eftersom London-klubben i øjeblikket ligger til nedrykning i Premier League.

Se den dramatiske episode, hvor Alan Pardew nikker David Meyler en skalle her:

0 kommentarer
Vis kommentarer