PL-klub fyrer udskældt manager efter øretæve

Efter weekendens 0-4-nederlag til Aston Villa har Sunderland sendt manager Gustavo Poyet på porten

Sunderland har fyret manager Gustavo Poyet efter lørdagens udmygende 4-0-nederlag til nedrykningsrivalerne fra Aston Villa. Resultatet betyder, at Sunderland balancerer på kanten af nedrykningsstregen med bare et point ned til Burnley, der sensationelt hentede tre point mod Manchester City.

Sunderland har længe været helt skævt kørende og er uden sejr i de seneste seks kampe og har kun hentet fuld gevinst en gang i de seneste 12 forsøg. Af samme årsag har Poyet i et stykket tid været rygtet på vej mod en fyring i klubben.

Premier League TV: Sunderland-fans gik amok i Villa-massakre

Bestyrelsesformand Ellis Short udtaler til klubbens hjemmeside

- Jeg vil gerne takke Gus for hans indsat i hans tid i klubben -specielt i forhold til den store redning i sidste sæson, hvilket vil blive husket i lang tid af alle Sunderland-fans.

- Desværre har vi ikke nået de fremskridt, som vi alle havde håbet på i denne sæson, og endnu engang må vi slås for det i den forkerte ende af tabellen. Vi er derfor nået frem til den svære beslutning at det er tid til et skifte.

Steve Bruce og Gustavo Poyet var tæt på et regulært slagsmål i kampen mellem Hull og Sunderland. (Foto: AP) Premier League Managerkrig: Bruce skyder skylden på Poyet

Angiveligt har den tidligere hollandske landstræner Dick Advocaat allerede været i forhandlinger om at overtage jobbet som manager for resten af sæsonen.

1 kommentar
Vis kommentarer