PL-manager: QPR-kasse bedste mål nogensinde

Matthew Phillips scorede det bedste mål i Premier Leagues historie, da han bankede læderet ind fra 40 meters afstand mod Crystal Palace lørdag eftermiddag. Det mener Crystal Palaces manager Alan Pardew

QPR's Matthew Phillips har spillet U-landskampe for England og et par A-landskampe for Skotland, men målet, han hamrede ind mod Crystal Palace lørdag eftermiddagk, må nok være højdepunktet i den 24-åriges karriere indtil videre.

Selvom Phillips' hold tabte 3-1 til Crystal Palace, var det alligevel ham, der løb med alle overskrifterne, da han tog et træk ind over midterlinjen og bragede så bolden i nettet fra 41 meters afstand uden chance for Palaces'  keeper Julian Speroni.

Mange var begejstret over det helt fantastiske scoring - og især QPR's modstanderes manager lovpriste Phillips' drømmemål.

- Det var et VANVITTIGT mål - ingen målmand i verden ville redde det skud. Jeg kan ikke huske sådan et mål på træningsbanen, og så sker det pludseligt i en kamp. Det sætter det hele i kontekst, sagde Pardew ifølge Football365.

Crystal Palace-manageren kan ikke komme i tanke om et mål, der kan overgår Phillips' i hele Premier Leagues historie.

- Jeg kan huske, da David Beckham scorede et fantastisk mål i 1996, men Phillips scoring var meget bedre rent teknisk, fordi det var et fuldstændig fantastisk skud. Han skal i den grad klappe sig på skulderne og være stolt af den scoring, siger Pardew.

Se det helt fantastisk mål lige her:

Andre vil dog være uenige med Pardew, da der efterhånden er scoret en del fremragende mål i løbet af Premier Leagues historie - for eksempel denne helt fænomenale Dennis Berkamp-kasse for 13 år siden:

 

15 kommentarer
Vis kommentarer