PL-manager raser: Forfærdelig kendelse, dommer!

Dommer Neil Swarbrick sendte den forkerte West Bromwich-spiller ud i dagens Premier League-opgør mod Manchester City - en beslutning, som West Brom-manager Tony Pulis var chokeret over

Endnu engang kom en Premier League-dommer i negativ fokus, da Neil Swarbrick i lørdagens kamp mellem Manchester City og West Bromwich sendte udeholdets Gareth McAuley i bad allerede efter et minuts spil.

Det røde kort var som sådan korrekt, da Wilfred Bony blev snydt for en oplagt scoringsmulighed - problemet var bare, at det ikke var McAuley, der havde tacklet Bony. Det var West Bromwich-spillerens holdkammerat Craig Dawson, der var den rigtige synder.

Premier League TV: Er du blind, dommer? Udviser forkert PL-spiller!

Det overså manden i sort fuldstændigt, og så måtte Dawson gå slukøret fra banen.

Det er bestemt ikke første gang, det sker, at en dommer udviser en forkert spiller i Premier League.

Det er faktisk sket tre gange på blot to sæsoner. Sidste måned blev Sunderlands Wes Brown udvist for en tackling, som midtstopper-kollega John O'Shea havde begået.

Og i sidste sæson forvekslede dommeren Kieron Gibbs for Alex Oxlade-Chamberlain, der dermed blev fejlagtigt udvist.

Premier League TV: Grotesk dommerfejl - udviste forkert spiller

West Bromwichs manager Tony Pulis var naturligvis chokeret over dommerens beslutning - og advokerede for video-hjælp til dommerne.

- Jeg fatter ikke, hvordan han kan smide den forkerte spiller ud. Jeg fatter det ikke!Jeg snakker på vegne af mange i Premier League, når jeg siger, at vi har brug for video-hjælp. Der har været alt for mange kontroversielle og forkerte kendelser denne sæson, sagde Pulis til BBC efter opgøret. 

-At være dommer er et svært erhverv, men når vi har muligheder med moderne teknologi, så burde vi indføre det for at hjælpe dem. Vi vil undgå at stå her og snakke om dommeren efter opgøret og i stedet bruge tid på at analysere kampen. Hvis de har mulighed for et 30 sekunders revurdering for at omstøde deres dom, ville det hjælpe alle de involverede.

City vandt kampen 3-0 på mål af Bony, Fernando og David Silva.

5 kommentarer
Vis kommentarer