PL-profiler sviner holdkammerater: - De er sluppet af sted med mord

Charlie Adam og Jack Butland mener, at op mod en håndfuld spillere har svigtet stort i Stoke

Stokes nedrykning fra Premier League har afdækket stor intern splid i truppen.

Den tidligere landsholdsmålmand Jack Butland og erfarne Charlie Adam har lanceret en svidende kritik af en stribe holdkammerater, som de beskylder for at have sjoflet klubben.

- Der er blevet hentet spillere, der ikke længere er en del af truppen af alle mulige årsager. Det kan handle om mangel på disciplin eller manglende præstationer, siger Jack Butland til BBC.

- Alt for mange af de spillere, der er blevet hentet over de senere år er stort set ikke blevet benyttet og det er helt uacceptabelt. Så før der hentes nye spillere, og der foretages ændringer, så skal der kigges nærmere på det, for det har været en farce, helt ærligt, skummer Stoke-målmanden, der får skudstøtte fra Charlie Adam.

- Som gruppe har der vel været syv-otte spillere, der har forsøgt det yderste for at få det hele til at hænge sammen, og vi har fejlet, siger skotten og går længere endnu.

- Manglen på disciplin fra visse spillere har været pinlig.

- Jeg bliver nødt til at være ærlig over for tilhængerne. Jeg mener, at flere spillere i lang tid er sluppet af sted med mord og det er svært for tilhængerne at acceptere. Det drejer sig ikke bare om et par stykker. Jeg mener vi er oppe på fire eller fem, siger Charlie Adam, der dog ikke sætter navne på de spillere, han mener, der har svigtet.

Engelske medier nævner især den tidligere Real Madrid-angriber Jesé Rodriguez som en af de spillere der sigtes til. Han er lige nu sendt på orlov på ubestemt tid. Men også den tidligere Spurs-forsvarer Kevin Wimmer, Barca-teknikeren Ibrahim Afellay samt lovende Saido Berahino bliver udpeget blandt de spillere, der har svigtet mest.

Premier League Højbjerg i gigantisk overtidsdrama: Nu venter gyserafslutning

Premier League Huddersfield tager stort skridt mod overlevelse

Champions League Drukner i bonusser: Rivaler scorer kassen på Liverpool

0 kommentarer
Vis kommentarer