Annonce:
Annonce:

PL-stjerne drikker en halv flaske portvin før hver kamp

Som klumme-skribent for det engelske medie The Sun afslører Leicesters guldfugl Jamie Vardy nu, hvilke faste ritualer han gennemgår forud for hver eneste fodboldkamp

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den 29-årige angriber Jamie Vardy var på alles læber, da han sammen med sin klub Leicester City gjorde det umulige og vandt Premier League i sæsonen 2015/16 foran mastodonter som Arsenal, Tottenham, Manchester City og Manchester United.

Det farlige frontmand i Leicester-angrebet var indiskutabelt én af de vigtigste faktorer til klubbens enorme sportslige succes, da han i alt hamrede hele 29 bolde i kassen for 'The Foxes' fra Leicester.

En præstation, der endte med at sikre ham en billet til sommerens EM-slutrunde med det engelske landshold.

Schmeichel efter nervøs sejr: Holdt hårdt til sidst

Annonce:

Red Bull er sagen
Manden, der på rekord-tid gjorde komet-karriere i engelsk fodbold og forvandlede sin deltids-professionelle tilværelse i F.C Halifax Town i den sjette bedste engelske række til en mesterskabs-titel med Leicester på bare seks år fra 2010-2016, løfter nu lidt af sløret for roden til sin succes på fodboldbanen.

- Op til en helt almindelig klokken-15-kampstart drikker jeg en dåse Red Bull, straks jeg vågner. Og den er tømt på 30 sekunder. Jeg spiser ingen morgenmad eller andre ting inden jeg giver mig i kast min med oste- og skinke-omelet med 'baked beans' klokken halv tolv. Det skylder jeg så ned med endnu en Red Bull, som i øvrigt også ryger ned på nul komma fem, fortæller Jamie Vardy i sin klumme i The Sun og uddyber:

- Mens vi dræber lidt af tiden op til startfløjt, snupper jeg en dobbelt espresso, for det meste med forsvareren Marcin Wasilewski. Vi går ind i omklædningsrummet cirka en halvanden time før kick-off, og der napper jeg min tredje dåse af Red Bull lige med det samme. Men denne gang levner jeg lidt, til efter vi har været ude og varme op.

Annonce:

- Så tre Red Bulls, en dobbelt espresso og en oste- og skinke-omelet er hvad, der får mig til at løbe rundt som en tosse på kampdag, skriver Vardy.

Se Vardys nye kollega gøre det til 1-0 mod FC Porto i Champions League

Smager som Ribena
Og lige som man troede, at sports-udøverens diæt ikke kunne blive værre, tilføjer Vardy sit måske allerhelligste og mest bizare vinder-ritual af dem alle.

Siden angriberens scoring i åbningskampen mod Sunderland i guld-sæsonen 2015-16 har de sene aftentimer på dagen før dagen budt på en halv træningsdunk med portvin til den atypiske frontfigur hos Leicester.

Og forklaringen er simpel, skriver Vardy:

- Jeg fylder en lille vandflaske eller en Lucozade dunk (vanddunk, red.) halvt op med portvin og nyder den lidt efter lidt, mens jeg ser fjernsyn. Det smager som Ribena og hjælper mig til at koble af. Jeg sover derfor lettere om natten før en kamp, skriver Vardy.

Annonce:

Om den karismatiske angriber dog alligevel har slækket lidt på sine faste rutiner i indeværende sæson, er svært at vide, men eftersom det kun er blevet til tre scoringer i ti kampe i alle turneringer, kan man have sine anelser.

TV: Målfest! Få alle CL-scoringerne her

Claudemir: Vi vidste, hvor FCK var gode

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: