PL-stjerne er gået under jorden - så hård er klubbens straf

Ifølge Daily Mirror vil Leicesters Riyad Mahrez fortsætte med at boykotte træningen. Det kan nu koste en bøde på op mod 1,7 millioner kroner. Desuden kan han komme i problemer med de engelske dopingmyndigheder

Mahrez vil angiveligt fortsætte med at boykotte træningen i Leicester. Foto: All over press.
Mahrez vil angiveligt fortsætte med at boykotte træningen i Leicester. Foto: All over press.

Riyad Mahrez er virkelig ikke tilfreds med, at det ikke lykkedes at tvinge et skifte til Manchester City igennem på transfervinduets sidste dag. Han indgav en transferanmodning i håb om, at det kunne skynde processen.

Men Leicester stod fast, og ville ikke sælge til den pris, Manchester City bød. Siden dag har Mahrez ikke været til træning i Leicester.

Det kan nu få økonomiske konsekvenser for kantspilleren, da Leicester ifølge den engelske avis Daily Mirror vil give Mahrez en bøde svarende til to ugers løn - det svarer til 200.000 pund eller cirka 1,7 millioner danske kroner.

I Leicester forventer man ikke, at Riyad Mahrez kommer til træning fredag. Ifølge Daily Mirror ved klubben faktisk ikke engang, hvor han befinder sig.

Artiklen fortsætter under billedet

Mahrez i en duel med Huddersfields Christopher Schindler. Foto: AP
Mahrez i en duel med Huddersfields Christopher Schindler. Foto: AP

Det kan føre til problemer med dopingkontrollen, da klubben til hver en tid skal kunne oplyse det engelske fodboldforbunds doping-kontrollører om, hvor spillerne befinder sig.

Udebliver den algeriske offensivspiller fra træningen fredag, vil det være den fjerde dag i træk, han bliver væk fra klubben. På grund af transferrygterne var han heller ikke med, da Leicester på transfervinduets sidste dag tabte med 2-1 på udebane til Everton.

Med den nuværende situation taget i betragtning virker det yderst tvivlsomt, at han er med, når 'The Foxes' lørdag eftermiddag tager imod bundholdet Swansea hjemme på King Power Stadium i Premier League.

Guardiola om misset stjernetransfer: Umuligt at betale så meget - men...

Se også: Danmarks nye tennis-darling skifter: Vælger samme vej som Wozniacki

Se også: Uventet fængsel til danske fodboldbøller: 'Det er alvorlige sager'

Det er respektløst over for en anden klub, siger Brøndby-træner Alexander Zorniger om Crystal Palaces sene forsøg på at købe Frederik Rønnow fri. (Foto: Jonas Olufson) Brøndby - 1. feb. 2018 - kl. 18:44 Brøndby-træner fatter ikke Premier League-bud: Det er respektløst

Brøndby-anfører Johan Larsson erkender, at Oscar-skandalen var svær at komme over. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

65 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere