PL-stjerne strejkede: Nu raser han mod 'løgnagtige' historier

Riyad Mahrez har for første gang givet lyd fra sig, siden han stoppede med at møde på arbejde i Leicester

Riyad Mahrez er sur over historierne om hans fravær fra Leicesters træning og kampe. Foto: All Over Press
Riyad Mahrez er sur over historierne om hans fravær fra Leicesters træning og kampe. Foto: All Over Press

Han var Leicesters helt store stjerne, da klubben sensationelt vandt mesterskabet i 2016, og siden triumfen har algeriske Riyad Mahrez flere gange forsøgt at udnytte succesen til at score et drømmeskifte til en af de helt store klubber.

Den mission glippede endnu en gang i januars transfervindue, hvor Manchester City ikke havde held til at overbevise Leicesters thailandske ejere om at lade guldfulglen flyve videre trods et bud på omkring 50 millioner engelske pund.

Det fik Mahrez til at gå i strejke - både fra træning og de seneste to kampe i Premier League. Nu er kantspilleren dog vendt tilbage forud for kampen mod netop Manchester City i weekenden, og hovedpersonen er mildest talt ikke glad for mediernes fremstilling af hans strejke, skriver Sky Sports.

- De seneste ti dage har mange mennesker, der påstår at være mine venner, talt om mig og ting, de ikke aner noget om.

- På baggrund af det er mange mennesker og journalister kommet med antagelser uden at tjekke historien ordentligt, så jeg vil gerne gøre det klart, at alle de såkaldte antagelser om, hvorfor jeg var fraværende, er fuldstændig usande, lyder det i en meddelelse fra Riyad Mahrez.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: AP
Foto: AP
 

- Leicester vidste, hvor jeg var
Mahrez forklarer også, at hans arbejdsgiver i løbet af de seneste ti dage konstant har vidst, hvor han befandt sig og hvilke overvejelser, han gik med.

Og overvejelserne har åbenbart gjort, at han nu igen er klar til at gå på banen med Kasper Schmeichel og de øvrige holdkammerater.

- Mine mål har altid været de samme, og jeg har altid givet mig 100 procent, når jeg spiller for klubben, fansene og mine holdkammerater.

- De mål er fortsat de samme i dag og i fremtiden. Når jeg bliver bedt om at være en del af Leicester-holdet, vil jeg fortsætte med at give alt, jeg kan, lyder det i meddelelsen fra Mahrez, der dog ikke kommer med nogen forklaring på, hvorfor han så valgte at blive væk de seneste ti dage efter det kollapsede skifte.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: AP
Foto: AP
 

Bøde i millionklassen
Strejken kan dog vise sig at blive en bekostelig affære. Ifølge den engelske avis Daily Mirror ville Leicester under strejken give Mahrez en bøde svarende til to ugers løn - det svarer til 200.000 pund eller cirka 1,7 millioner danske kroner.

Og selvom Riyah Mahrez med sin tilbagevenden til Leicester-truppen reelt er klar til kamp mod Manchester City, så antydede manager Claude Puel på torsdagens pressemødet, at det er mere sandsynligt, at Mahrez er med i FA Cup-opgøret mod Sheffield United 16. februar.

Mahrez har scoret otte mål i indeværende sæson - kun overgået af Jamie Vardy blandt Leicester-spillerne.

Riyad Mahrez er fortsat ikke dukket op til træning i Leicester. Foto: AP Premier League Farce i Premier League: Mega-stjerne nægter at møde op

Premier League PL-stjerne er gået under jorden - så hård er klubbens straf

Åbningsceremonien i Montreal i 1976. Det tog skatteyderne 30 år at betale gælden af ... Foto: All Over Press Sport og Spil Milliarder blev tabt: Her er de største olympiske fadæser

7 kommentarer
Vis kommentarer