Pogba-bror afslører: - Der kommer til at ske ting

Spørger man Paul Pogbas bror, har Paul Pogba fremtiden på plads til sommer

Inden det stod klart, at United definitivt ikke kommer i Champions League i næste sæson efter denne fadæse mod Huddersfield, fortalte Pogbas bror til AS, at der muligvis kommer til at ske noget til sommer. Video: Discovery Networks Danmark

Det er ikke nogen hemmelig, at Paul Pogbas ophold i engelske Manchester United ikke har været lutter succes.

Af flere omgange har han været rygtet væk klubben, og nu åbner hans storebror Florentin om brormands fremtid.

Inden det stod klart, at United definitivt ikke kommer i Champions League i næste sæson fortalte han til AS, at der muligvis kommer til at ske noget til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hvad mon Paul Pogba tænker om sin egen fremtid? Foto: Jason Cairnduff / Ritzau Scanpix
Hvad mon Paul Pogba tænker om sin egen fremtid? Foto: Jason Cairnduff / Ritzau Scanpix

- Efter min mening har han gjort det godt, og vi kan se, at Manchester får svært ved at kvalificere sig til Champions League. Vi må se, hvordan det ender, siger Florentin Pogba, der selv spiller fodbold i USA, noget kryptisk.

- Der kommer til at ske ting. Sommeren kommer. Vi får at se, om han bliver eller smutter. Alt, jeg vil have for min bror, er, at han er glad.

Jovic skal hjælpe Real Madrid i næste sæson. Foto: AP / Michael Probst Spansk fodbold Zidane sprænger banken: 'Han er på plads'

Artiklen fortsætter under billedet ...

Solskjær startede ellers flot i United. Foto: Jason Cairnduff / Ritzau Scanpix
Solskjær startede ellers flot i United. Foto: Jason Cairnduff / Ritzau Scanpix
 

Udover Florentin består Pogba-flokken også af Mathias. De to store brødre er tvillinger, men har altid set noget helt specielt i lillemanden.

- Siden han var lille, har han kunne gøre ting, som ingen andre kunne, men vi havde aldrig troet, at det ville ske så hurtigt, siger han videre med henvisning Pauls tidlige gennembrud i Juventus.

Det er særligt Real Madrid, der bliver nævnt som Pogbas næste arbejdsgiver. Klubben er i gang med en større udrensning, hvilket først lige er begyndt.

Pogba har spillet 94 Premier League-kampe for De Røde Djævle og scoret 24 mål, mens han har leveret 23 oplæg.

Ole Gunnar Solskjær har haft stor succes i sin første tid som Manchester United-manager. Foto: Rebecca Naden/Reuters Sport og Spil Her er Solskjærs nye liv i Manchester

Disse fire herrer kommer ikke til at figurere på samme managerhold i holdet.dk's turnering i foråret. Det skulle være sikkert og vidst. Foto: AFP Plus Niels slog alle med smart taktik: Det her må du ikke gøre i PL-manager!

Christian Gytkjær på hjemmebanen i Poznan. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Blev kendt for nøgen-triumf: Her er Christians vilde vej til succes

21 kommentarer
Vis kommentarer