Poldolski åbner for Arsenal-retur

Det er ikke udelukket, at Lukas Podolski bliver i Arsenal til næste sæson, selv om han ikke var med i Arséne Wengers planer for denne

(Foto: AP)
(Foto: AP)

I sommer blev han verdensmester med Tyskland, men Lukas Podolski måtte sande, at selv en VM-medalje af fineste karat ikke er nok til overbevise Arséne Wenger om hans kvaliteter. Podolski var ikke en del af Arsenal-managerens planer for denne sæson, og i januar blev han sendt på lån i Inter.

Det betyder dog ikke, at den 29-årige tysker er færdig med The Gunners. Til sommer skal han tilbage til London, og til den tid vil han fortsat have en sæson tilbage af sin aftale med klubben.

Se også: Avis: Arsenal forbereder bud på Dortmund-profil

- Mit kapitel i Arsenal er ikke lukket. Jeg har stadig et år tilbage af min kontrakt, og jeg kom altid godt overens med gutterne og fansene, siger Podolski.

Da han skiftede til Inter, kunne kontrakten godt have inkluderet en klausul om en permanent kontrakt, men det ønskede Podolski ikke. Og selv om han har fået meget kritik for sin indsats i Milano-klubben, passer det ham fint at have sine muligheder åbne til sommer.

Se også: Arsenal-stjerne droppet af kæresten: Vennerne filmede sex-akt

- Tingene har måske ikke gået som planlagt hidtil i Inter, men jeg forsøger altid at se på det positive. Jeg fortryder ikke, at jeg skiftede til inter. Det var mig, der ikke ville have en klausul, for nu kan jeg evaluere alting til sommer og træffe en beslutning, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere