Præsenteres denne uge: United meldes enig med Barca-spiller

Pedro er blevet enig med Manchester United, der kan lande spilleren allerede i denne uge

Pedro er angiveligt enig med Manchester United (Foto: AP)
Pedro er angiveligt enig med Manchester United (Foto: AP)

I Manchester United var utilfredsheden stor over den forgangne sæson. Af samme grund er storklubben i gang med en større oprustning denne sommer, hvor spillere som Memphis Depay og Bastian Schweinsteiger er hentet. Også Sergio Ramos er et brandvarmt emne i den engelske klub.

Også spanske spillere hitter på ønskelisten på transfervinduet. Her er favoritten FC Barcelona-angriberen Pedro, der øjner sit nederlag hos de spanske giganter. Dette er man klar til at udnytte i United, hvor der bydes 24 millioner euro plus seks millioner yderligere i tillæg.

Bayern Münchens Thomas Müller er - måske - på vej til Manchester United for at monsterbeløb på flere hundrede millioner. Dermed kan han blive genforenet med sin gamle holdkammerat fra Bayern Bastian Schweinsteiger. (Foto: AP/Matthias Schrader) Premier League Øv! Bendtner er ikke van Gaals United-overraskelse

Pedro meldes på vej til Manchester. (Foto: AP) Premier League Medier: United betaler Barca-spillers frikøbsklausul

Pedro har tidligere udtrykt sin utilfredshed med sin situation i Barca, og har mødt opbakning fra træner Luis Enrique. Den spanske landsholdsspiller har dog ikke fået grønt lys til at gå, men ifølge AS er man enige med United om en aftale. En aftale der kan ende i lægetjek og præsentation senere denne uge.

Pedro er ikke den eneste spanske spiller, der er på blokken i Manchester United. Også Fernando Llorente er et tema, men Juventus-stjernen er ombejlet. Klubber som Real Madrid, Valencia, FC Barcelona, Tottenham og AS Monaco ser alle muligheden for en aftale.

Husker I, da Pedro tacklede sin holdkammerat Neymar:

22 kommentarer
Vis kommentarer