Premier League-angriber inviterer fængselsvenner til kamp

Watford-angriberen Troy Deeney er en mand, der holder, hvad han lover. Nu kan spillerens tidligere medindsatte fra fængslet glæde sig til Premier League-kamp

(Foto: PA)
(Foto: PA)

I Watford har man en profil i 27-årige Troy Deeney. Det har dog ikke altid været givet, at angriberen skulle lande i Premier League. Tilbage i 2012 endte spilleren i et alvorligt slagsmål, hvor fire studerende var indblandet. Det kostede ti måneders fængsel for Deeney, der afsonede de tre måneder fysisk bag tremmer.

Under opholdet i fængslet stod Watford bag Deeney, og det skulle vise sig at blive en god idé. I sidste sæson scorede han nemlig 21 mål, og var dermed stærkt medvirkende til oprykningen til Premier League.

Watfords voldsforbryder kan hente milliarder af kroner

Tiden i fængslet betyder dog stadig noget for Premier League-spilleren. Under sit ophold gav han sine medindsatte et løfte om, at han ville tage dem med til en fodboldkamp, og Deeney er en mand, der holder, hvad han lover. Det betyder, at de tidligere fængselsvenner nu kan se frem til at se Deeney møde Manchester United:

- Jeg har det fået arrangeret, så mine medindsatte kan komme. Det var et løfte, jeg gav dem i fængslet, og jeg var sikker på, at det ville ske. Jeg har gjort så meget forkert i hele mit liv. Det er dog, når folk undervurderer mig, at jeg gør det bedst, siger Troy Deeney til BBC og fortsætter:

- Da jeg kom ud af fængslet, vidste jeg, hvad jeg skulle. Jeg skulle følge drømmen om at blive fodboldspiller på øverste hylde. Jeg skal aldrig tilbage i fængsel igen. Folk kan provokere mig og skubbe mig til grænserne, men det kommer ikke til at ske igen, understreger han.

Watford møder Manchester United klokken 13:45 lørdag eftermiddag.