Premier League-boss: Eriksen minder om Iniesta og Modric

Når Premier League-sæsonen inden længe begynder, er det med en dansker i en væsentlig rolle på et af de mest interessante hold i England

Christian Eriksen har de senere år været fast mand hos Tottenham, og også i den kommende sæson er han spået en vigtig rolle på Mauricio Pochettinos hold.

Også i Tipsbladets Premier League-magasin, der er på gaden nu, er der stort fokus på Christian Eriksen. Over hele 10 sider fortælles den store historie om Christian Eriksens vej til succes gennem samtaler med personer, der har været tæt på danskeren undervejs i karrieren.
viasat_229467bd-5e5d-4cce-b69b-122974772639.jpg
En af dem er Frank de Boer. Den tidligere hollandske landsholdsspiller, der tidligere denne sommer blev ansat som manager for Premier League-holdet Crystal Palace, var træner for Christian Eriksen gennem en årrække i Ajax, og han fremhæver Eriksens dedikation og evner.

- Han er dedikeret til spillet. Han ved, hvad han skal gøre, og han er meget hurtig i tanke og handling. Han er en hurtig tænker, og derfor kan spillere som ham selv og Andres Iniesta begå sig på højeste niveau. De tænker hurtigere end den gennemsnitlige spillere, siger Frank de Boer til Premier League-magasinet.

Han ser ikke mange svagheder hos Christian Eriksen, og udover Iniesta sammenligner hollænderen ham med en anden tidligere Tottenham-profil.

- Han er en ret komplet spiller, og derfor kan det være svært at sammenligne ham med nogen andre. Han minder mig om Luka Modric – bortset fra at Modric ikke scorer så mange mål mere. Modric er blevet defensivt stærkere, mens Christian er meget mere offensiv og har en fri rolle hos Tottenham.

- Jeg ser også noget Iniesta i ham, men Iniesta er måske lidt bedre taktisk – men han scorer heller ikke så mange mål som Christian. Eriksen scorer som regel 8-10 mål i en sæson og laver mange assists. Det er ikke mange spillere, der har den kvalitet. Normalt har den slags spillere heller ikke samme arbejdsmoral, men det kan Christian også. Han er meget disciplineret, fastslår Frank de Boer.
57976899.jpg
Henover det seneste års tid er det blevet diskuteret, om Christian Eriksen kan tage det næste skridt i karriren ved at skifte til eksempelvis FC Barcelona. Frank de Boer mener, at Eriksen har evnerne, men han mener ikke, at danskeren bør skifte.

- Hvilket skridt skal han tage? I Tottenham er der så mange kvalitetsspillere i truppen. Der er selvfølgelig Real Madrid eller Barcelona, men Christian er måske på et af verdens bedste hold lige nu. Der er mange unge og talentfulde spillere, og det er et meget moderne hold.

- Han kan spille med en dygtig angriber som Kane. Selvfølgelig ville Barcelona være stort for ham, men i Tottenham er han et godt sted. Det kan blive et af verdens bedste hold i løbet af de næste par år. Premier League er det højeste niveau, og Tottenham kæmper for mesterskabet. Hvad mere kan man ønske sig?, spørger de Boer retorisk.
viasat_b1c7e18c-2d3b-4d9c-9a99-25d9ab51d0a5.jpg
Man kan læse meget mere om Christian Eriksen i Premier League-magasinet, hvor der udover det 10 sider store portræt også er et interview med den danske landsholdsspiller, der forventer at udvikle sig yderligere i den kommende sæson.

- Jeg er stadig den samme spiller, som jeg altid har været. Der er ikke den store forskel, men der er nok mere ro omkring holdet i forhold til de første halvanden sæson. Det var lidt anderledes i starten, men jeg synes stadig, at jeg er den samme type og den samme spiller. Men jeg har selvfølgelig bidt mig mere fast, og jeg bidrager også mere fremadrettet nu, så det ikke kun har handlet om at løbe.

- Det har været meget spillemæssigt. Det har været en af mine bedste sæsoner indtil videre, men jeg håber, at det bliver bedre de næste år. Sådan har det været indtil nu; jeg skal gerne blive bedre i hver sæson, siger Christian Eriksen til Premier League-magasinet.

Forside PL magasinet.png
Hvordan stiller holdene i Premier League op?
Hvordan blev Christian Eriksen en af Europas største stjener?
Hvem skal vi holde øje med i den kommende sæson?
Og hvorfor kæmper Manchester United stadig for at træde ud af Alex Fergusons skygge?

Det er bare nogle af de svar, vi giver i det 132 sider store Premier League-magasin, der er på gaden nu.

Vi er helt tæt på Christian Eriksen, livet i Premier League og fortæller alt, der er værd at vide om de 20 hold, der kæmper om titlen og milliarderne i Premier League.

Køb Premier League-magasinet og få som bonus også optakter til La Liga, Serie A og Bundesligaen, hvor der ligesom til Premier League-klubberne også er idealopstillinger, fakta, bud på slutplacering og en historie om hvert eneste hold.

Magasinet kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+.

Flyvende Eriksen laver dobbelt assist i Hull-nedsabling:

Freddy Adus nedtur fortsætter: Nu prøvetræner han mod trænerens vilje

AC Horsens sælger teenager til engelsk danskerklub

Det store Premier League overblik: Her skal Tottenham handle

De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen?