Premier League-brag aflyst

Opgøret mellem Manchester City og West Ham er udskudt på grund af frygt for dårligt vejr

Kevin de Bruyne og Ilkay Gündogan kommer ikke i aktion i dag. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
Kevin de Bruyne og Ilkay Gündogan kommer ikke i aktion i dag. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Uvejret over Europa fortsætter med at aflyse fodboldkampe.

Denne gang er det Premier League-braget mellem Manchester City og West Ham på Etihad Stadium i Manchester, der skal rykkes på grund af vejret. Den skulle være spillet klokken 17.30 dansk tid.

- På grund af ekstreme og eskalerende vejrforhold og af hensyn til fans' og medarbejderes sikkerhed er dagens kamp blevet udsat, lyder det på både Manchester Citys og West Hams Twitter-konti.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Beslutningen er taget af Manchester Citys sikkerhedschef på baggrund af dialog med ledelsen i klubben og hos dagens modstander, West Ham.

Det er endnu uvist, hvornår kampen i stedet skal spilles.

Til gengæld forventes Premier League-kampen mellem Sheffield United og Bournemouth fortsat med at blive afviklet efter planen klokken 15 dansk tid.

Kampen mellem Manchester City og West Ham er blot det seneste offer for stormen Ciara, der raser i store dele af Europa og indtil videre har udskudt adskillige kampe i de store ligaer.

Tidligere på dagen blev samtlige hollandske og belgiske kampe udsat, mens også Borussia Mönchengladbachs Bundesliga-opgør mod FC Köln skal spilles en anden dag.

Også AaB's kamp mod Vendsyssel er udskudt. Det kan du læse mere om her:

AaB kommer i aktion søndag. Deres testkamp mod Vendsyssel er udsat. Foto: René Schütze Superligaen Storm udsætter Superligaholds sidste test

Danske Barça-fans raser over, at de ikke kan se Messi i aktion på en tv-kanal. Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Raser over TV2: 'Er I helt væk?'

Nicolai Jørgensen kommer alligevel ikke i aktion søndag alligevel. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW/Ritzau Scanpix Holland Vildt vejr truer: Aflyser alt

Ståle Solbakken har noget at tænke over. FCK-manageren har i løbet af sæsonen forsøgt mange forskellige løsninger på højre midtbane. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Ståles store hovedbrud  

23 kommentarer
Vis kommentarer