Premier League-chok: Schmeichels klub fyrer manager

Leicester har noget overraskende valgt at stoppe samarbejdet med Nigel Pearson med øjeblikkelig virkning

Kasper Schmeichel kan forvente en stor forandring, når han møder ind til opstartstræning i Leicester.

Premier League-klubben har nemlig valgt at afskedige den nu forhenværende manager Nigel Pearson. En noget overraskende og chokerende beslutning, da Pearson var med til at levere et sensationelt comeback med sit hold i Premier League.

Leicester lå isoleret i bunden i vinterperioden, men en fremragende slutspurt i foråret af Schmeichel og co. gjorde, at Leicester sikrede sig en imponerende 14. plads - og endnu en sæson i den bedste engelske række.

Leicester-manager Nigel Pearson med en grimasse, der kan passe. Hans søn er under holdets tur til Thailand blevet indblandet i en særdeles pikant historie. (Polfoto) Premier League Schmeichels klub rystet af racistisk sexorgie

Klubben takker Pearson for resultaterne på deres hjemmeside, men skriver også, at det desværre står klart, at der er "fundamentale forskelle" i, hvordan parterne ser klubbens fremtidsperspektiver.

De thailandske ejere Vichai og Aiyawatt Srivaddhanaprabha meddeler, at Craig Shakespeare og Steve Walsh fra trænerteamet midlertidigt overtager trænergerningen for klubbens førstehold, indtil en permanent afløser for Pearson er fundet.

Leicester-manager Nigel Pearsons søn var en af dem, der gjorde uheldigt opmærksom på sig selv under holdets tur til Thailand (AP) Premier League Schmeichels klub fyrer tre spillere efter sexorgie

Tidligere i juni fandt der en skandale sted under klubbens tur til Asien, hvor Nigel Pearsons søn var indblandet. I ledtog med to andre unge holdkammerater deltog han i et sexorgie og forulempede nogle lokale piger på videooptagelser.

Pearsons søn og de to holdkammerater blev siden smidt af holdet og fyret.

6 kommentarer
Vis kommentarer