Premier League-kamp udskudt: Uniteds bus angrebet

Tirsdagens Premier League-opgør mellem West Ham og Manchester United blev forsinket 45 minutter, efter hjemmeholdets fans angreb gæsternes bus med flasker og sten

United-bussen fik ikke en varm velkomst. (Foto: PA Photos)
United-bussen fik ikke en varm velkomst. (Foto: PA Photos)

Kampen mellem West Ham og Manchester United skulle efter planen have været sparket i gang 20:45 dansk tid, men tirsdagens Premier League-opgør endte med at blive udskudt med 45 minutter.

Det skete efter, gæsternes bus blev angrebet af en gruppe West Ham-fans, der blandt andet kastede flasker i retning mod United-bussen. Ifølge flere engelske medier, deriblandt Sky Sports, blev der også kastet med sten, og hele ni vinduer er blevet smadret.

TV: Se den smadrede bus i videoen øverst i artiklen

Manchester United-anføreren, Wayne Rooney, bekræftede hændelsen over for selvsamme Sky Sports.

- Det var ikke særligt kønt. Vinduet, hvor træneren (Louis van Gaal red.) sad blev helt smadret, men vi er her nu. Jeg tror, alle har set billederne. Men det er meget skuffende, det må jeg sige. Det er en stor aften for West Ham, men jeg tror, at klubben vil være skuffet over, hvad deres fans har gjort, sagde Rooney.

United-manager, Louis van Gaal, der var tættest på begivenhederne, var også en smule rystet efter episoden.

- Hvad skal jeg sige? Billederne  siger alt. Der er mange følelser involveret, ja. Men det er ikke første gang, jeg oplever det. Det er ikke rart, men det er en del af jobbet. Vores rytme og optakt er naturligvis blevet forstyrret nu. Det er ikke optimalt, og der påvirker spillerne. Vi må prøve at bruge det som en motivation, men det lykkes ikke altid, siger han.

West Ham spiller i aften deres sidste kamp på Upton Park, hvor de har holdt til de seneste 112 år. Næste sæson skal London-klubben tørne ud på det Olympiske Stadion.

Kampen mod West Ham er vigtig for United, der med en sejr kan overhale bysbørnene fra City og sætte sig på den vigtige fjerdeplads i ligaen, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Opgøret er heller ikke ligegyldig for hjemmeholdet, der med tre point kan sikre sig en Europa League-billet.

56 kommentarer
Vis kommentarer