Premier League-klub udlejer dansker

Anders Dreyer spiller i foråret i den skotske klub St. Mirren, som han udlejes til fra Brighton

Anders Dreyer bankede mål ind på samlebånd i Esbjerg. Foto: Christer Holte
Anders Dreyer bankede mål ind på samlebånd i Esbjerg. Foto: Christer Holte

Den danske U21-landsholdsspiller i fodbold Anders Dreyer skifter i forårssæsonen Premier League-klubben Brighton ud med St. Mirren fra Skotlands bedste række på en lejeaftale.

Det oplyser Brighton lørdag.

Han har spillet på U23-holdet i Brighton, siden han i sommer skiftede fra superligaklubben Esbjerg. Den engelske klub ser en fordel i at sende danskeren mod nord.

- Det er en god mulighed at få for ham tidligt i sin karriere. Han vil drage stor nytte af at spille i den meget konkurrencedygtige skotske Premier League, hvor han skal spille for et hold, der kæmper for overlevelse.

- Vi vil holde nøje øje med hans udvikling, og forhåbentlig får han værdifuld førsteholdserfaring, siger Simon Rusk, der er cheftræner for Brightons U23-hold.

Den 20-årige vestjyde var med i den afsluttende del af kvalifikationen, da U21-landsholdet i efteråret sikrede sig en billet til sommerens EM-slutrunde.

I sidste sæson blev kantspilleren den store helt for Esbjerg i 1. division. Ud over at blive rækkens topscorer scorede han hattrick, da Esbjerg vandt de afgørende playoffkampe om en plads i Superligaen over Silkeborg.

Awer Mabil er blevet ramt af en personlig tragedie. FCM-spilleren mistede natten til lørdag sin søster Bor i en trafikulykke. Foto: Jens Dresling FC Midtjylland FCM-stjerne ramt af tragedie: Lillesøster omkommet i trafikulykke

John Lammers har stor andel i Esbjergs nuværende succes. Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix Sport og Spil 11 grunde til gigantisk succes: Sådan har Esbjerg stormet Superligaen

1 kommentar
Vis kommentarer