Premier League-klubber i dialog med Lasse Vibe

Der er dialog med flere engelske klubber om angriberen Lasse Vibe, men ingen vil møde IFKs krav

Hvad med Vibe? (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Hvad med Vibe? (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Der har været stille omkring landsholdsangriberen Lasse Vibe på sidste dag af transfervinduet.

Men i kulissen arbejdes der hektisk på at lande en aftale, der sender Vibe fra IFK Göteborg til England. Alt tyder på, at Reading ikke længere er inde i billedet, efter de tidligere mandag hentede den rutinerede angriber Yakubu.

Ekstra Bladet erfarer, at to Premier League-klubber har været i dialog med både Vibe-lejren og Göteborgs sportsdirektør Mats Gren. Det er de to bundklubber i Premier League Leicester og Burnley, der lurer på at hente Vibe. Desuden er der også dialog med en klub fra den næstbedste engelske række.

Lasse Vibe i aktion for Danmark i EM-kvalifikationen mod Portugal i efteråret. (Foto: Lars Poulsen) Skandinavien Lasse Vibe om transfer-snak: Hold mig udenfor

Burnley sælger måske deres angrebsprofil Danny Ings, og har spurgt på både Vibe og Chelseas unge Isaiah Brown.

Det overordnede problem er fortsat IFK’s høje priskrav omkring 20 mio. danske kroner. Selv om det ikke er den store udskrivning for en Premier League-klub, så vil de umiddelbart ikke møde kravet.

Derfor er det langt fra sikkert, at en aftale kan falde på plads mandag aften, og Lasse Vibe må håbe på mirakler, hvis han fortsat vil til en større liga i dette transfervindue

0 kommentarer
Vis kommentarer