Premier League-legende kørte konen ned: Her er hans forklaring

Harry Redknapp fortæller om bizar ulykke, hvor han kørte konen ned

Følg Fodbold
Følg Premier League

Normalt har Harry Redknapp haft meget godt styr på det med biler.

Der har ikke været mange transferdeadline-dage i Premier League-æraen, hvor den navnkundige manager ikke har givet et interview til Sky Sport gennem en nedrullet bilrude.

Bizar ulykke: Konen trukket efter Premier League-legendes bil

Men selv om den tidligere Portsmouth-, West Ham og Tottenham-boss har en vis erfaring bag rattet, gik det helt galt, da han onsdag skulle sætte hustruen Sandra af i forbindelse med en shoppingtur nær parrets hjem i Bournemouth.

Ifølge The Sun gik det galt, da fru Redknapp skulle af.

Hendes frakke sad fast i bildøren, og inden Harry Redknapp opdagede, at katastrofen lurede, blev hun både trukket efter bilen og kørt over. Ifølge flere øjenvidner skreg den 69-årige fodboldfrue i smerte og blødte kraftigt efter ulykken, der endte med en ambulancetur og en ankeloperation.

En grim oplevelse.

Så Harry Redknapp var naturligvis en anelse rystet, da han skulle give sin version af ulykken til BBC. Men ikke mere rystet, at han naturligvis udtalte sig gennem en nedrullet bilrude.

- Det var et vanvittigt uheld, du ved. Sandra krydsede vejen. Desværre gik hun bagom bilen og da jeg kørte, ramte jeg hende, fortæller Harry Redknapp om livsledsagerskens hårde medfart.

Harry Redknapp sammen fru Sandra og sønnen Jamie, som blev anfører for både Liverpool og Tottenham. Foto: All Over Press.
Harry Redknapp sammen fru Sandra og sønnen Jamie, som blev anfører for både Liverpool og Tottenham. Foto: All Over Press.

- Jeg kørte dybest set over hendes ankel. Hvis den var blevet kørt over med bilens fulde vægt, så må Gud vide, hvad der var sket med hendes ankel og fod, forklarer Harry Redknapp, der torsdag fik sin kone med hjem fra hospitalet.

- Hun blev opereret i går. Det gik godt og vi er ok, konstaterer Harry Redknapp om den bizarre ulykke.

Kendt manager hængt ud af skjulte optagelser

Sex, million-fup og skandaler: De forlod landstrænerjobbet i skam

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale
LIGE NU