Premier League-manager i kovending: Fortsætter alligevel

Dick Advocaat har ombestemt sig og har underskrevet en ny kontrakt med Sunderland

Dick Advocaat var træner for Serbien, før han tog over i Sunderland. (Foto: AP)
Dick Advocaat var træner for Serbien, før han tog over i Sunderland. (Foto: AP)

Det er kun en uge siden, Dick Advocaat besluttede sig for at stoppe som manager i Premier League-klubben Sunderland, men nu har den erfarne hollænder ombestemt sig.

Advocaat har torsdag underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson med den nordengelske klub.

- Efter mange diskussioner med Ellis (Short, bestyrelsesformand, red.) og Lee (Congerton, sportsdirektør, red.) fik de mig overbevist om, at jeg var den rigtige mand for klubben, siger Advocaat til klubbens hjemmeside.

James Milner er ny mand i Liverpool (Foto: AP) Premier League Liverpool bekræfter: Her er sommerens første nye spiller

Newcastle-angriber Papiss Cisse scorer en del både på og uden for banen (Foto: Owen Humphreys) Premier League Newcastle-stjerne gift i Paris: Glemte at fortælle kæresten i England det

Den 67-årige veteran blev i november fyret som landstræner for Serbien efter EM-kvalifikationsnederlaget til Danmark, men fire måneder senere blev han hentet til Sunderland som redningsmand i den engelske nedrykningsstrid.

Efter den fuldførte mission valgte Advocaat i første omgang at sige stop for i stedet at søge et nyt job som landstræner, men han har altså nu besluttet at tage endnu en tørn i Sunderland.

- Sunderlands fans tog ham til sig, og det gjorde alle andre i klubben også, så vi er virkelig glade for, at han fortsætter, siger Ellis Short.

Sunderland sluttede sidste sæson som nummer 16 i Premier League.

4 kommentarer
Vis kommentarer