Premier League-manager røvet under dramatisk ildkamp

Manuel Pellegrini og frue holdt op af chilenske røvere, der affyrede skud og spredte partisansøm, inden de stak af

Manuel Pellegrini har prøvet lidt af hvert på alverdens fodboldstadions, men lørdag aften var han i røvernes vold under ferien i Chile. Foto: AP
Manuel Pellegrini har prøvet lidt af hvert på alverdens fodboldstadions, men lørdag aften var han i røvernes vold under ferien i Chile. Foto: AP

Manuel Pellegrini og fru Carola Pucci skulle bare ud til en hygge-middag med gode venner lørdag aften – i stedet blev parret overfaldet, røvet og befandt sig pludselig midt i en ildkamp mellem røvere og politi.

Dramaet fandt sted i Santiago de Chile i nærheden af butikscentret Casa Costanera i forstaden Citacura, hvor de bevæbnede røvere ventede i nærheden af parkeringspladsen, hvor den chilensk fødte Pellegrini parkerede parrets bil.

Røverne nappede fruens taske, og der kunne dramaet så være endt som simpelt røveri. Men betjente åbnede ild mod røverne, der besvarede kugleregnen, inden det lykkedes dem at stikke af i en stjålet Porsche Cayenne, hvorfra de i øvrigt smed partisansøm ude på vejen bag sig, mens de i rasende hast speedede op og forsvandt.

Pellegrini havde tidligere Guardiolas job i Manchester City. I den kommende sæson overtager han West Ham-jobbet. Foto: AP
Pellegrini havde tidligere Guardiolas job i Manchester City. I den kommende sæson overtager han West Ham-jobbet. Foto: AP
 

Som ved et rent mirakel kom ingen fysisk til skade under dramaet, der fortsatte med en helikopterjagt på den stjålne Porsche, der siden blev fundet – naturligvis iklædt falske nummerplader – i bydelen Conchali. Politiet fandt også en håndtaske, som muligvis tilhører Carola Pucci eller den veninde, parret skulle have spist middag med.

Manuel Pellegrini overtager i den kommende sæson West Ham efter en formentlig indbringende udflugt til Kina, og han og fruen nyder i denne tid ferien hjemme i Chile – i hvert fald indtil i lørdags.

Pellegrini og hans venner forsøgte at berolige røverne, mens de stirrede ind i mundingerne på det halv-heftige artilleri.

Den lokale politichef Gonzalo Munoz fortæller ifølge The Mirror og andre britiske medier, at røverne affyrede to skud mod betjentene, inden de i huj og hast stak af. Ingen er endnu pågrebet i forbindelse med røveriet.

West Ham hyrer Manuel Pellegrini som manager

Yes, Åge: Det er Coolberg!

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.