Premier League-spiller ville væk: Agenten var til hestevæddeløb...

West Hams angriber Diafra Sakho vil gerne skifte klub. Men da han skulle tale fremtid med sin nuværende arbejdsgiver, sad Sakhos agent og spillede på heste på den lokale væddeløbsbane

Diafra Sakho er en ombejlet herre, hvor både Rennes og Crystal Palace har meldt sig på banen. Foto: AP/Rui Vieira
Diafra Sakho er en ombejlet herre, hvor både Rennes og Crystal Palace har meldt sig på banen. Foto: AP/Rui Vieira

Det er panik før lukketid for mange klubber, spiller og agenter i dagene op til 1. september.

Men der er særligt én agent, som agerede overraskende rolig, da hans klient gerne ville skifte klub.

Den senegalesiske angriber Diafra Sakho er langt fra spilletid i den engelske Premier League-klub West Ham. Han savner sin tid i Frankrig og havde dermed arrangeret et skifte til Rennes, hvor de personlige detaljer skulle på plads.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Men 'The Hammers' var ikke helt indstillet på, at det skifte skulle finde sted. Derfor blev han kaldt tilbage til England af ejerne af West Ham.

Denne snak om spillerens fremtid blev udskudt af en bizar grund. Diafra Sakhos agent, Mark McKay, skulle lige se afslutningen på et hestevæddeløb.

Senegaleseren slog et smut forbi væddeløbsbanen for at hente sin agent. Han blev efte rsigende holdt hen på parkeringspladsen, da løbet endnu ikke var færdigafviklet. Agenten havde i øvrigt en del 'aktier' i løbet, da han er medejer af den hest, han havde kastet penge efter.

Mens Sakho kunne trille tommelfingre i bilen, kunne McKay tælle pengene, da hans hest, Siege of Boston, endte med at vinde løbet.

Rennes bød otte millioner pund på Sakho, men de er ikke ene om at kæmpe om senegaleserens underskrift, da Crystal Palace har meldt sig ind i kampen.

Sakho har scoret 16 mål fordelt på tre sæsoner for West Ham, siden han kom til klubben i 2014 fra Metz.

Han mistede positionen som angriber til den tidligere United-spiller Javier Hernandez. Dog insisterer klubben dog på, at han ikke er til salg.

Se også: Officielt: Swansea lejer Renato Sanches

Se også: Tottenham gafler Aurier i PSG

1 kommentar
Vis kommentarer