Premier League-stjerne knaldet for spritkørsel

Chelseas Danny Drinkwater blev natten til mandag anholdt efter bytur

Drinkwater var ikke blandt Chelseas udvalgte, da Harzard sørgede for en 2-0-sejr over West Ham mandag aften. Video: Discovery Networks Danmark

Chelsea-spilleren Danny Drinkwater er blevet anholdt for spritkørsel efter en våd bytur natten til mandag.

Det skriver The Sun.

Ifølge avisen torpederede midtbanespilleren, som i 2016 var en af nøglespillerne, da han sammen med Kasper Schmeichel var med til at sikre Leicester en sensationel og historisk Premier League-titel, en anden bil, da han han kørte galt efter en våd bytur.

Uheldet fandt sted på landevejen ved Hale, Greater Manchester, og efterlod både Drinkwater, hans medpassager, advokaten Beth Mantel samt føreren af den Skoda, Drinkwater ramte, Emma Brown, med småskader.

Det lykkedes også Drinkwater at nedlægge et hegn i de dramatiske sekunder.

Forinden havde Premier League-profilen og Mantel været til udklædningsfest på baren Victors.

De forlod festen sammen en halv time efter midnat. Ifølge The Sun skete sammenstødet små ti kilometer fra Drinkwaters hjem.

- Det var et virkelig grimt sammenstød. Danny havde haft en god aften på baren, men det endte frygteligt. Danny har festet virkelig vildt på det seneste. Forhåbentlig kan dette få ham til at slappe lidt af, lyder det fra en anonym kilde.

Politiet i Cheshire bekræfter episoden, der fandt sted mindre end et døgn før Chelseas hjemmekamp mod West Ham.

- En 29-årig mand fra Nether Alderley blev anholdt på grund af mistanke om spritkørsel. Han er i øjeblikket i politiets varetægt, mens han bidrager til politiets undersølgelser.

Uheldet og den efterfølgende anholdelse vil næppe imponere Chelsea-manager Maurizio Sarri, der i forvejen ikke er vild med den tidligere engelske landsholdsspiller.

Således har han i denne sæson kun fået 30 minutter som indskifter i Community Shield, og med mindre han begynder at leve op til sit efternavn, er det nok stærkt tvivlsomt, om det bliver til flere minutter i Chelsea-trøjen.

Eden Hazard stod for begge scoringer, da Chelsea besejrede West Ham. Foto: Tony O'Brien/Reuters/Ritzau Scanpix Chelsea Drømmemål sender Chelsea på tredjepladsen

Arsenal er placeret på 4. pladsen i Premier League. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Arsenal glider i bananskrællen mod Everton

Premier League Tidligere United-dansker hylder Solskjær

27 kommentarer
Vis kommentarer