Premier League-stjernen gemte på tragisk hemmelighed

Den tidligere Premier League-spiller Kieron Dyer afslører, at han er blevet misbrugt af et nært familiemedlem som barn

Kieron Dyer i aktion for Newcastle. Foto: Scott Heppell/AP
Kieron Dyer i aktion for Newcastle. Foto: Scott Heppell/AP

Kieron Dyer har i et meget ærligt interview med Daily Mail fortalt, at han som 10-11-årig oplevede noget traumatisk.

Den nu 39-årige englænder blev en dag befamlet af et nært familiemedlem ved navn Kenny, der var meget respekteret blandt andre i familien.

Unge Dyer faldt i søvn på skødet af Kenny, og da han vågnede op, var Kennys hånd nede i bukserne på Dyer. Han fremhæver, at denne episode ændrede hans liv for altid.

- Han blev ved med at spørge mig, om han ikke måtte afslutte det, som han havde gang i. Han var nærmest i en trance. Derudover sagde han, at jeg ville få en masse chokolade, siger Dyer ifølge Daily Mail.

Kieron Dyer fortæller også, at han blev tvunget til at modtage oralsex fra familiemedlemmet, men at han i sidste ende tog mod til sig og skubbede det befamlende familiemedlem væk.

'Prøvede at give mig oralsex'
- Han tog også sit hoved ned mellem mine ben og prøvede at give mig oralsex. Jeg var stadig skræmt. Det var som et af de mareridt, når man ikke kan skrige. Det lykkedes mig dog at skubbe ham væk, og jeg tog mine bukser på igen. Han sagde efter 'fortæl det ikke, det er vores hemmelighed', siger Dyer.

Efterfølgende var Dyer fyldt med had, men han fortalte det aldrig til andre. Så sent som for et par måneder siden fortalte den tidligere Newcastle-spiller sin far om episoden.

Kieron Dyer havde sin storhedstid i Newcastle, hvor han spillede fra 1999 til 2007. Han spillede 190 kampe og scorede 23 mål for klubben.

Den tidligere Premier League-spiller har også tørnet ud for Ipswich Town, West Ham United, Queens Park Rangers og senest Middlesbrough.

Dyer stoppede sin karriere tilbage i 2013 på grund af skader.

Premier League Vinterens mest kuriøse handel: Fik ny klub via snapchat

Riyad Mahrez er fortsat ikke dukket op til træning i Leicester. Foto: AP Premier League Farce i Premier League: Mega-stjerne nægter at møde op

FC Midtjylland Ham skal FCM takke: Sådan solgte landstræner guldfuglen