Premier League-stjerner sviner fans: Fuck off!

Aston Villa-spillere svinede fans til under Cup-kamp. Bagefter tog tilhængerne revanche

Brad Guzan og Joleon Lescott har et anstrengt forhold til tilhængerne. (Foto: PA)
Brad Guzan og Joleon Lescott har et anstrengt forhold til tilhængerne. (Foto: PA)

Verdens ældste pokalturnering, den engelske FA Cup, viste sig med al sin klassiske charme, da det i weekenden blev Premier League-mandskabernes tur til at være med i den traditionsrige tredje runde.

For det er jo sjovt, når de små driller de store - i hvert fald, hvis man holder med de små.

Så Wycombe Wanderers' tilhængere havde en fest, da det lørdag blev 1-1 mod Aston Villa.

I modsætning til fansene af Premier Leagues absolutte bundprop, der forlod High Wycombe med endnu en skuffelse til samlingen og et særdeles anstrengt forhold til de fodboldmillionærer, de hepper på.

Opgøret blev nemlig præget af den dårlige stemning mellem flere af danske Jores Okores holdkammerater og de medrejsende fans.

Se også: Okore og co. skuffer mod 4. divisionshold

Således har flere fans klaget til klubben, fordi profilerne Brad Guzan og Joleon Lescott, som begge var bænkede i pokalkampen, angiveligt brugte nogle af sproget værste gloser overfor tilhængerne. Det skriver Daily Mirror.

- Fuck off, lød beskeden ifølge avisen fra duoen, der begge angiveligt henter i omegnen af 400.000 kroner i ugeløn, da flere fans kritiserede deres opførsel på bænken.

Her havde fodbold-stjernerne gang i en konkurrence om, hvem der kunne spytte tyggegummi tættest på sidelinjen, mens holdkammeraterne på banen skuffede mod modstanderne fra den fjerdebedste række.

Overfor fansiden vitalfootball.co.uk forklarer en fan forløbet.

- Jeg protesterer, når to seniorspillere tilbringer 90 minutter med at grine og joke på bænken, mens de sviner banen til med tyggegummi i en form for barnligt spil, fortæller han og fortsætter:

- Fyren ved siden af mig bankede på udskiftningsboksen. De vendte sig begge om. Vi sagde, at de var en skændsel, og de var tydeligvis ligeglade.

- Så sagde Guzan 'fuck off' til ham. Jeg bankede på og sagde til Lescott, at det er meningen, at han skal være Villa, og han svarede, 'det er jeg'. Så vendte han sig igen. Jeg bankede på igen og sagde, 'hvorfor opfører du dig ikke som en? Så sagde han 'fuck off'.

Stemningen blev så spændt, at Aston Villas anfører Micah Richards måtte gyde olie på de oprørte vande.

- Da Micah kom over til os, dæmpede han situationen og forstod vores frustrationer. Fair play til ham. Det, der sker med vores fantastiske klub, knuser mit hjerte. Vi er alle klar over den tilstand, vores klub er i, men vi er klubben, og vi bør blive lyttet til, forklarer den frustrerede Aston Villa-fan.

Hverken manager Remi Garde eller Aston Villa-spillerne slap for fansenes holdning til indsatsen efter kampen.

Her måtte de lægge ryg og ører til en massiv tilsvining fra rasende Villa-fans, da de gik ombord i bussen, der skulle køre dem retur til Birmingham.

Franske Garde har ikke kommenteret balladen mellem fans og spillere, men konstaterede efter kampen, at hans spillere endnu engang ikke havde leveret den fornødne vare.

- For at vinde kampe, skal alle spillere levere 110 procent, og det sker ikke i øjeblikket. I alle kampe løber modstanderne mere end os, konstaterer Remi Garde, der står med en særdeles vanskelig opgave, hvis han skal redde Aston Villa fra nedrykning.

Se også: Villa-træner roser Okore efter Premier League-comeback

Holdet har 11 point op til stregen før tirsdagens hjemmekamp mod Crystal Palace.

Aston Villa er sammen med Arsenal, Tottenham, Chelsea, Manchester United, Liverpool og Everton de eneste klubber, der har været med i Premier League siden begyndelsen i 1992.

Her løber Aston Villa ind i ny nedtur:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere